کورد = درد، غصه
(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
کورد = درد، غصه
(sm74)
[QUOTE=SaSan69;760828]مخصوص مشترکین های وبه که گیگ نصف قیمت گذاشته و عوایدش می ره برای زلزله زده ها
ایول کار خوبیه که انجام میدن (sm10)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یسری روستاها هنوز هیچکی ازشون خبری نگرفته (sm81)
من اونیم که گریه میکنه
همونکه بغضو ول نمیکنه
23 آبان سالروز درگذشت مرتضی پاشایی
روحش شاد یادش جاودانه
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه الان ب کمک تو کشف کردم(sm77)
تمام گروه خانوم هستن(sm118)
باید عرض کنم این آلبوم مزخرفه محضه و امسال از دم پاک کردم 300 مگ خالی شد هاردم...نقل قول:
ببخشید من یکم رکم (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا لعنت کنه م.ا. صد بار میگم خدا لعنتش کنه
مسکن مهر
پراید
سوسیس کالباس
روغن پالم
شیر وایتکسی
آبلیموی تقلبی
هواپیمای فرسوده
پیتزای ۵ تومنی
آب نیترات دار
بنزین سربی
حرکت به سوی انقراض نسل ایرانی!
همه جا کشید(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی عهد امارات چه کرده (sm50)
کاش برسه دست اونایی که نیاز دارن (sm50)
صابر بیخیال یه چی گفتم (sm176)
میشه پرنده باشی ولی رها نباشی (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مالکوم یانگ چه طور خانومه !؟ (sm54)
اومدم بزنم سهند رو نا بود کنم . . . (sm2)
(sm2)
در هر حال سس خلی که گروه ای سی دی سی نمی گوشی . . . (sm19)
(sm2)
من همون احمقیم که با یه "ببخشید" همه چی یادش میره.
هم اکنون فیلم های سارا و آیدا / 316 / نهنگ عنبر 2 (بدون سانسور).....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به بخشه من که کاره ای نیستم . . . (sm50) (sm127)(sm50)
من هرچی دیدم خانوم بود(sm120)نقل قول:
کدوم خدا . . . (sm2)
دیوث خواستم بهت بگم خودت اعتراف کردی(sm2)
(sm196)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز تنهایی !؟ (sm51)
شبا چی می زنی که مغزت زائل می شه !؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنگ عنبر مگه سانسور کردن!؟
(sm221)
نقل قول:
اره در دوران شکست عاطفی هستم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm90)
آره نسخه اصلیش بیاد 10 تا 15 دقیقه سانسور کردننقل قول:
نقل قول:
کم نیار(sm39)
تی کِرَم نَتَنه بووخووره(sm51)
نقل قول:
به شاگرد چلو کبابی یِ سر کوچه بگو حش برات بیاره . . . (sm50)
دمت گرم(sm10)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
(sm141)نقل قول: