خب اگر ميبيني دوست نداره خودت با استادش صحبت كن بگو دوست نداره خوندن ُ فقط همون گيتار باشه[/QUOTE]
اگه گير داد دوباره ميرم باهاش صحبت ميكنم ميرم بهش ميگم اگه لازمه حتما يكي بخونه ، من بخونم براتون (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اگر ميبيني دوست نداره خودت با استادش صحبت كن بگو دوست نداره خوندن ُ فقط همون گيتار باشه[/QUOTE]
اگه گير داد دوباره ميرم باهاش صحبت ميكنم ميرم بهش ميگم اگه لازمه حتما يكي بخونه ، من بخونم براتون (sm2)
ناهارس که دیگه درست میکنه ....(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تربیت (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كدام يك ؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو عکس رو دیدم اما دیر
قشنگ بودن ممنون (sm10)
رسول اسطوره ** شر گویی هستش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدی مگه 10 دقه وقت تلف شده بود میگفت بازی همش در جریان بود(sm2)
پارسال هم گفت مسئولین استقلال تماس گرفتن با بازیکن جوون ما باهاش صحبت کردن
وقتی معلوم شد ماجدی به عنوان سرپرست تیم ملی باهاش تماس گرفته بوده(sm2)
مقدس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیروان ریده (sm120)
ميتونين يه گروه خونوادگي تشكيل بدين (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميتونين يه گروه خونوادگي تشكيل بدين (sm2)[/QUOTE]نقل قول:
منم که بغلش میکنم بتونه خوب گیتار بزنه(sm120)