گوشیم به گا رفت (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
گوشیم به گا رفت (sm81)
فعلن وب ریپهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)اهنگ محسنو گذاشتن شبکه نیم
متصل
خوبه کیفیتش رفت تو صف دانلود (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) G4نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلمه هه نمیدونم دیدین تریلرشو یا نه ..
یه دختره پا میشه میره بعد وسط یه جزیره مزیره گیر میکنه نمیتونه بیاد از اب بیرون ..
اسمش یادم نی ولی خوبه ..
فیلم مکانیک جیسون کچل هم خوب باید باشه ..
آره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان پرس و جو کردم گفتن خیلی از گوشیای ال جی تغذیه ش میسوزه باید بورد کلا عوض شه 700 تومن خرجشه (sm81)
تف اینهمه خرج گوشی کنی (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گارانتی نداره ؟ اگر داشت کاری میکردن ؟ چی شده الان دقیقن ؟ بعد کسی که حالیش باشه گوشیتو دیده بت بگه بوردش بگا رفته
هفته پیش گارانتیش تموم شد (sm172)نقل قول:
اگه داشت میگن رایگان عوض میکردن بوردشو الان ریست میشه دیگه بالا نمیاد قشنگ معلومه داره زور میزنه بالا بیاد کلی داغ میشه ولی زورش نمی رسه باز ریست میشه
نمایندگی اینا نبردم ولی دوستام دوتاشون میگن ما هم دقیقا همین مشکل و داشتیم یکی جی 3 یکی هم جی 4 هر دو بردن نمایندگی گفتن بورد باید عوض شه (sm25)
برم نمایندگی ببینم چی میگن (sm74)
یعنی بد شانس تر از تو هس (sm54)نقل قول:
ایشالله بورد نباشه باتری باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر بورد بود اینم پیشنهاد دومم تا وقتیکه بخوای هزینه کنی درستش کنی (sm2)
نقل قول:
هعی (sm172)
ینی میشه باتری باشه (sm118)(sm81)
(sm2)
یه باتری زاپاس داشتم بدبختی اونم نیست امتحانش کنم
(sm2)مث اینکه موشکل زیاد داره
...(sm81)
من (sm50)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک سافت راک کلا نباید گیتار الکتریک داشته باشه یا باید صداش خیلی زیر باشه ؟؟ چون من یه جا خوندم از گیتار الکتریک خیلی کم استفاده می کنن و صداش خیلی زیره
تو آهنگ " جنگ زده " از 2:09 تا 2:40 گیتار الکتریک میزنه صداش هم خیلی رو هست یا تو آهنگ " کلنجار " آخرش سولوی گیتار الکتریک داره !
بیا بمالمت به خیارم (sm120)
سرکه بزن
بعد بگین سونی گوش بد می سازه
کلا زیاد زر میزنن این مهندسای ناظر سونی خیلی هم خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی نداره اون فقط یکی از مشخصه هاشه . آهنگایی داریم که سولوهای معروفی دارن ولی سافت راک هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته اصلی Voicingــه
فکر کردی واقعا رعایت می کنن ؟
هرکی هرچی دم دستش میاد میزنه تو اهنگ
میمالن به خیار
..ara محسن نامجو (sm2) چی می گه این (sm2) گ**خوار ما را (sm2)
یکم توضیح میدی چی هست؟؟ چون هرچی سرچ زدم چیزی نیافتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مربوط به گام و ریتم ملودی و تمپو هست ؟؟؟
صداسازی چیزی نیست که بشه با سرچ فهمید ، اصلِش همون هارمونیه . سافت راک صداسازی سَبُکی داره ، پراگرسیو صداسازیش خیلی سنگین تره . اینارو یاد باید علمشو بدونی یا انقد گوش کرده باشی که فرقش به گوشِت بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا آهنگ پرچمِ سفید اگه یک ساعت سولو هم به همن صورت دااشته باشه هیچوقت پراگرسیو نمیشه ، اصلا جنس نوازندگیش سافت راکه ، ولی جنس نوازندگی های عادل نزدیک به پراگه و متال
لان سولوی پرچم سفیدو بذاری کنار سولوی شاه مقصود مشخص میشه چقدر شاه مقصود سنگین تر از پرچمه
پس در اصل به نوازندگی ربط داره ! یعنی مثلا پاپ-راک هم گیتار الکتریک داره پراگرسیو هم گیتار الکریک داره ولی نوع نوازندگیشون فرق داره یا تکنیکی که به کار میبرن فرق داره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مثلا وقتی چاوشی میگه تریاق پراگرسیو هست توی استاندارد جهانیش همه چیز رو رعایت می کنه ؟؟ بعد سوال دیگه اینکه ملودی پاپ با راک فرق داره دیگه پس چاوشی میاد ملودی پاپ رو میزاره توی سبک راک
اینایی که چاوشی می خونه اصلا راک نیست
فقط ادای راکه
صد بارم گفتم راک به درد این مملکت نمی خوره
اگرم کسی گوش میده فقط برا جوه جووووووووووو
ای ددم رفت تو 800 تومن خرج (sm178)
با 800 یه گوشی دیگه بخرنقل قول:
محسن هیچوقت ادا در نیاورده . یا پاپ خونده یا راکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونکه ادا در میاره رضا یزدانیِ .. محسن صداسازی می کنه ولی چون ملودیاش مینور هست به سمت پاپ میره . ما خوندنو کار نداریم موسیقی رو کار داریم
قرار شد فردا برم صحبت کنم با مسئولش 4 روز از گارانتیش گذشته شاید قبول کرد (sm74)نقل قول:
Exatclyنقل قول:
اون اگه اداشو در میاره میدونه جواب نمیده تو این مملکت و گرنه خودشو با قوی سیاه و دیوونه ثابت کردهنقل قول:
کسی که پاپشو درست حسابی دنبال نمی کنه بخواد راک کار کنه چه افتضاحی میشه
هنوز راه خودشو پیدا نکرده ببینه تو کدوم سبک می خواد کار کنه همونو تا اخر بره
گفتم فقط جوه اینا فقط جو
الان همه جو راک دارن یکی دو سال دیگه یه چیز دیگه مد میشه
بهش بگو شما ثابت کن برد من سوختهنقل قول:
شاید ایراد از جای دیگه باشه شما نمی تونین پیداش کنین
بعدشم اگه چرتو پرت گفت بگو اگه برد من سوخته بود گوشی بالا نمی یومد
بعدشم بگو من گوشی نخریدم هزینه نکردم که خود به خود بردش بسوزه