نیم ساعته میخوام با کریو نقل بگیرم نمیشه باس قط کنی
همش ریمیکسه مذخرف همون یکشو بزن
نمایش نسخه قابل چاپ
نیم ساعته میخوام با کریو نقل بگیرم نمیشه باس قط کنی
همش ریمیکسه مذخرف همون یکشو بزن
ولش همون پوسترو پارو بزن بک گراندش ولی یه چیزیو اضافه کن فقط جان من نگو نفهمیدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه طرحی هس چار تا دسته مربعی شکل همدیگه رو گرفتن اونو پیدا کن بزن روش مچ بند داشته باشن روش نوشته چاوشی !
این نقشه خوبه؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم عکس؟ ندیدم جایی
نه اسم استانها نباشه یه نفشه با کیفیت پیدا کن دیگه خوبه نقشه ایرانه ها !
اخه من چجوری حالیت کنم مچ دست همو گرفتن یک مربع تشکیل دادت نشان اتحاده چطو تا بحال ندیدی
برو یه سرچ بزن گوگل عکسارو ببین ، بهتر از اینی که دادم پیدا نمیکنی ، همینو نوشته هارو بر میدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو که دیدی پیدا کن بده
(sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
(sm2)
مژده بده دارم میام سراغت
دنیا به روت خندیده خوش به حالت
مژده بده عاشقتم همیشه
نگام نکن گر میگیره نگاهت
(sm100)
یه خبر خوب میتونه اولین جمعه پاییز دلگیر و به یه جمعه خوب تبدیل کنه
سه شنبه یا چهارشنبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط دیوار بی در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم ولی رسمی اعلام شه خیال همه ما راحت میشه
الگوریتم نظرسنجی پایانی (sm2)
(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میخواستم شکل خودم باشم...(sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باعث افتخار تویی دختر توی کارخونه که چرخ زنده موندنو دستای تو میچرخونه (sm50)
(sm120)
آقا یه سوال یعنی تیزر و دمو آلبوم دیگه منتفی شد بابا حداقل دمویی چیزی آدم باهاش عشق بازی کنه
(sm111)
اونروز که امیر زده بود دمو تمام آهنگارو همزمان با اعلام تاریخ میزنیم ، پسره برداشته این حرف امیر رو از طرف خودش تو لاین زده همه رو اسکول کرده ، عجب آدمایی هستین به خدا (sm120)
بیفته بعد محرم وصفر بی مزه میشه
با دموی پارو و گلاب عشق بازی کن تا هفته بعد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه مسخره بازی شده 4 تا اسکول جمع میشن گروه موسیقی تشکیل میدن امسال 40 تا گروه راه افتاده ،بمرانی ،آویستا ، کاکوباند(sm2) و الانم که داماهی و هزارتا مزخرف دیگه (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز شروع شد(sm120)
(sm2)نقل قول:
با این وضعیت سایت خدا بخیر کنه(sm120)
محسن گفته اگه هاست برینه آلبومو نمیدم فلا
گلاب رو تازه دیشب دادم پسرخالم گوش کرد پشماش فر خورد(sm120)عجب شعری داره(sm50)
(sm70)
دیشب که رید(sm172)نقل قول:
درست بشو نیست ؟(sm25)
آره اصلا هدفش اول این بود که زمستون پارسال بیاد که باران چند ماه بسته شد محسن هم به شکلی زیرکانه آلبومو انداخت بعد عید (sm120)نقل قول:
خب با ریدنای چند روز پیش محسن میندازه بعد محرم(sm120)نقل قول:
از کیون بن ش کن(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب یه تصادف از نزدیک دیدم هنگ کردم(sm54) (sm25) پراید زد به 206 (sm120) 206 مثل توپ فوتبال رفت رو هوا چند تا دور زد برعکس افتاد رو زمین(sm120)
مدیر برنامه میشی پَ(sm120)نقل قول:
الگوریتم نظرسنجی پایانی نیمه دوم خیلی پیچیده میشه با پارو(sm120)
باید بدیم سینجول طراحی کنه(sm2)
چند روز پیش که امیر گوگل سرچ کرده بود کیون ممر ، من سرچ کردم مدیر برنامه محسن چاوشی ، گوگل آورده بود تولد سجاد خوشگله مدیر برنامه محسن چاوشی (sm2)
(sm77)سریال کیمیا بزودی از شبکه یک 110 قسمتی ! با حضور حامد بهداد و نیکی کریمی