این همه باکلام داد حالا یدونه بی کلام واسه ما داده اونم تو نمیتونی ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه باکلام داد حالا یدونه بی کلام واسه ما داده اونم تو نمیتونی ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان منم خیلی لذت بردم و حال کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره اون حس قبلیش برگشته و رفته تو حال و هوای قدیمش
چقدر زیباست کارش من اولین بار تزک رو گوش کردم خوب بود ولی الان صدبار گوش کردم بعد صدبار فهمیدم بی نظیره
رفته رفته بیشتر تو دلت میشینه و بیشتر مجذوبش میشی
خبر خوبی که هست اینه که رادیو جوان این کارو پخش نکرده فکر کنم دیگه کار نمیکنه با رادیو جوان
(sm3)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حال نکردم اصلا
نمیدونم چرا یک بار گوش دادم از تنظیمش و ویلونش خوشم نیومد فقط نوازندگی بوزوکی خوب بود
آهنگ اصلی یه چیز دیگست (sm172)
اون پستی که چند روز پیش گذاشت گفت هر سوالی دارید بپرسید جوابش بیشتر از یک قلب خواهد بود. جواب کامنتا همین آهنگ بود. منم اینجا حدس زدم میخواد بهمون حال بده حدسم درست از آب دراومد.
چند بار گوش کن ببین رفته رفته به دلت میشینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ورژن اصلی اصلیه دیگه
بیخود نیست میلی به تنظیم و آهنگسازی نداره خودش میدونه چه خبره (sm172)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده زیبا بود (sm127)
هماهنگی بین همه اجزا تنظیم عالیه ، بعد مدت ها یه تنظیم عالی زد که یکم شبیه وارث هم شده
به به شادمهر یه اهنگ خوب داد و چشممون به جمال فربد هم روشن شد(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیکلام قبلی رو هم رادیو جوان پخش نکرده بودنقل قول:
سلام فربد جان خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم که تو هم خوشت اومده از این اهنگ
ایشالا همین اهنگ نقطه برگشتی باشه واسه آهنگهای ماندگارتر
جدا من خبر نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امیدوارم دیگه با رادیو جوان همکاری نکنه
دوستان آلبوم کامل نیکوس رو میتونید اینجا دانلود کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم ممنوننقل قول:
تو خوبی؟
نه بابا شروع کجا بود بزار تا دو هفته کمتر با یه آهنگ مزخرف مثل قاضی و امثالهم سوپرایزت میکنه
ممنونم منم خوبم (sm10)نقل قول:
(sm2)
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نظرمو گفتم نظر هم نباید مث هم باشه کهنقل قول:
شوخی دارم مگه باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر گوش میدم ولی ازش بت نمیسازم خوشم نیاد میگم خوشم نیومد همین شماها الکی یکی رو گنده میکنید کسی کار ضعیف هم میده باس گفت
من دوست داشتم نظرمو گفتم به کسی ربطی نداره شادمهر انقدر با شخصیت هست خوش که نیاز به وکیل نداشته باشه خیلی جرات دارین برید مملکتو از گرونی در بیارید رگ غیرتتون واسه این چیزا باد کنه
بی نظیر بود... شادمهر نوع نوازندگی ویلون خودشُ عوض کرده و به نظرم تو این چند وقت خیلی رو ساختارهای کلاسیک ویلون کار کرده... شخصا همیشه موافق موسیقی بیکلام هستم و چقدر خوشحالم که شادمهر داره به سبک اوایل فعالیتش در ایران که کلی موسیقی بیکلام کار کرد نزدیک میشه. به شخصه حس این بیکلامُ از آهنگ اصلی بیشتر دوست داشتم. و از همه مهمتر دست به ساز شدن شادمهر هست و نوشتن نت و هارمونی برای ساز هست...
نقل قول:
تو رو استقلال تعصب نداری الاننقل قول:
هر موقع استقلال رو برای خودت بت نکردی و رگت بادش خوابید
بیا اینجا باهم بریم گرونی رو از بین ببریم
بالاخره اومدی (sm74)(sm74)نقل قول:
باورم نمیشه دوباره میبینمت ...(sm81)
نه اصلا اینجوری نیست استقلال چند فصله خوب نیست و تعصب تلکی هم فایده نداره ابنو هرکی بگه تایید میکنم واقعیت رو نمیشه پنهان کردنقل قول:
چند وقت پیش گفته بودم کاش شادمهر آهنگ و کلیپ بی کلام بده... انگار شنید
چقدر حس سادگی و زیبایی و خاص بودن رو میشه لمس کرد ....
تصور کنید که یک آلبوم کامل و کلیپ های حرفه ای تر رو بخواد با آهنگسازی خودش ارائه بده
لعنتی تو که میتونی، چرا دریغ میکنی آخه؟؟؟؟؟؟
آفریننقل قول:
دقیقا شمارو من تازه تو این تاپیک میبینم
بری صفحات قبلو بخونی میبینی چقدر اینجا بیشتر بچه ها از کارای شادمهر انتقاد کردن
یکیش خوده من
شادمهر نسبت به قبلش خیلی ضعیف و تنبل شده
ولی این کار جدیدش از نظر من حس و حال شادمهری رو داره و قابل قبوله برام
من چند وقت پیش گفته بودم ای کاش یه کار از کارای یونانی ها بده و کاور کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
گفتم دیگه بیخیالی بهتره تا حرص خوردن یه چیزی مثل قاضی رو یکبار گوش میدم بعد شیفت دیلیت ...
فکر هم نمیکردم دیگه کاری از خودش بده بیرون اینم عجیب بود
ولی خودتو عشقه نه شادمهر (sm10)
قربونت.. آخه چرا یه مرتبه گذاشتی رفتی (sm127)نقل قول:
منم بیخیالی طی میکنم چه کار از دستم برمیاد ولی لااقل ما رو تنها نمیذاشتی هرچه قدر دنبالت گشتم پیدات نکردم فربد (sm74)(sm74)
خودت خوبی، سلامتی ؟ همه چی روبه راهه؟ (sm15)(sm15)
یوزر تلگرام بفرست خصوصی(sm128)نقل قول:
یا یه چیزی میگم یه عده ناراحت میشن یا برعکسش ، دیگه فایده نداره(sm25)
خداروشکر میگذرهنقل قول:
تو چیکار میکنی کارو بار؟
چشم پخ رو چک کننقل قول:
هرچی میخوای بگو انجمن مال همه ست هیچ اشکالیم نداره عزیز
سلامت باشی همیشه (sm19)نقل قول:
والا مثل اکثر مردم میگذرونیم دیگه وضعیت که خیلی خرابه میدونی دیگه ...(sm25)
برداشت من از اتفاقایی که توی این چند سال برای شادمهر افتاد
موضوع قرداد ترکمنچای هستش
تصور من اینه شادمهر با رادیو جوان قراردادی بسته که نمی تونسه توی اون مدت کاری که خودش ساخته رو منتشر کنه دلیلش هم معروف کردن ایمن و پارسیان و سایر هستش ....
از طرفی شادمهر همیشه بی رقیب بوده سالی یک بار که اهنگ میداد کل البومای داخلی رو خارج رو سینگل ترک هارو میترکوند عملا کار بقیه دیده نمیشد
ولی وقتی یک نفر اون بالا باشه بقیه دیده نمیشن ، باید یک رقیب خیلی جدی حذف بشه تا پارسیان و ایمن و هاشمی و زمانی و ستین و و و .... دیده بشن
توی یک پستی شادمهر نوشته بود ممنون از کسانی که توی روزای سخت کنار من هستن
سوال من اینه شادمهر چه روز سختی میتونه داشته باشه در حال حاضر ؟ جز چنین محدودیت هایی که ممکنه خودش برای خودش به وجود اورده باشه
امیدوارم که تموم شده باشه این ترکمنچای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امید آزادی شادمهر از دست رادیو جوان
دلم اون موقعی رو میخواد که با بیا2 کار میکرد
قرارداد با رادیو جوان که هست اما اینکه بندی توی قرارداد هست که فقط باید با سینا پارسیان کار کنه یا ایمین به هیچ وجه وجود نداره و شادمهر خودش این چند ساله نخواسته کاری با ملودی و تنظیم خودش بیاد دلیلش هم هنوز که هنوزه به صورت واضح برای هیچکس مشخص نشده در همین حد حدس و گمان هست که دوست داره با جوونترها کار کنه اما به چه قیمتی؟ اون دیگه خودش باید پاسخگو باشهنقل قول:
این کار آخر از رادیو پخش نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی خبری بگیری ببینی چه مدت قرارداد داره با رادیو جوان
آیا تموم شده یا نه ؟؟؟؟
رادیو جوان معمولا بیکلام را پخش نمیکنهنقل قول:
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط روز سرد رو تو سایت گذاشته از این کارای آخره شادمهر
فیکه فالوراشنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]