نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم سر کوچه دو س گرم حش بگیرم رفتم اون دنیا تا بمیرم(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم سر کوچه دو س گرم حش بگیرم رفتم اون دنیا تا بمیرم(sm81)
سهند و صابر چه خبرتونه چت روم س. کردین (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm205)
(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا شکلک بازی می کنین . . . (sm2)
پاشین محصولات جدید بازرس رو مرور کنین . . . (sm2)
یا یه کتاب به خونین . . . (sm50)
صابر...
هی میخوام کتاب بخونم نمیشه.
چنبار شرو کردم یه کتاب بخونم دیدم حسش نیست ول کردم.
(sm74)
به نظرت با چه کتابی شرو کنم؟
یه رمان جذاب معرفی کن.
کتاب نون و آب نمیشه وا بده(sm120)
فرانسه المان
برزیل انگلیس
روسیه اسپانیا
چند چند ؟ (sm173)
(sm118)
دیگه مثل سابق حس و حال کتاب خوندن ندارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا کتابخون نداریم دگه ولی اگه طرفش بری دگه عادت می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای اگه خون سیاوش دامن شبو بگیره (sm50)
دیگه از غرور این خاک چی میمونه (sm172)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
نقل قول:
الان دستم بنده . . . (sm50)
یه ساعتی دیگه میام توضیحات مفصّلی برات می دم . . . (sm59)
نقل قول:
(sm120)
ببین شیرین از این زمین زمین بیزاره
تن فرهاد سنگ مزار نداره (sm50)
هنوزم گرگ قصه به دنبال شکاره
هنوز عصرای جمعه چه بارونی می باره
هنوز قاصدک خوب خبر بد میاره
(sm50)
شهیار قنبری (sm50)
بچها تلگرامتون کار میکنه یا نه برا شما هم قطهع
واسه من ده دقیقه ای قطع بود الان وصل شد
(sm29)نقل قول:
(sm150)نقل قول:
(sm192)نقل قول:
همشون ببازن(sm120) . فرانسه میبره اون یکی برزیل و اونم مساوی (sm187)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تیم ملی مارو ببین با پاناما و ونزوئلا بازی میکنه
عربستان قراره تا جام جهانی با برزیل آرژانتین و آلمان بازی کنه و در حال مذاکره با بلژیک و فرانسه هستش که با اونا هم بازی کنه
فدارسیون باید رسیدگی کنه عربستان مفتی مفتی پول میدن اونا از خداشونه بازی کنن ولی ایران متاسفانه درآمد خوبی هم نداره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک به 12 میلیارد پول قراره از فیفا به فدراسیون ایران داده بشه
با این پول راحت میشه 2 تا بازی دوستانه خوب انجام داد
اون پول قراره بره تو جیب خودشون و کمک ب فدراسیون سوریه و عراق و یمن و لبنان و...........