حق داره ...غذای مادر جون اصلا چرب نی ....نمکم نداره..خیلی سلامته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حق داره ...غذای مادر جون اصلا چرب نی ....نمکم نداره..خیلی سلامته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغ میشه درست نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم واسه همین جا موندم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام هفته پول ـمو میریزم تو قلک که 2روزی که میرم دانشگاه ناهار بخورم سر کلاس غش نکنم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی دلم کباب شد بسه بیا به فرزندخوندگی قبولت کنم (sm81)نقل قول:
ولش کن بخوابیم (sm120)نقل قول:
منم همینکارا رو کردم که معده ـم به این :.8'وز افتاد... فکر کردی از سر دلخوشی یاد گرفتم آشپزی کنم؟ (sm50)نقل قول:
-----------
دیگه حوصله ـم نشد تک تک نقل بگیر به اصل خویش بازگشتم (sm59)
(sm3) تازه یادم اومد تو همونی که ...(sm25)
اها.. اون وقت تو هم باهاش ميشيني پاي سفره غذاتُ ميخوري يا نه؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
كوفت تا شكمش سير نشه غير از سلام هيچي نميشنوه (sm30)
(sm2)کیون شتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
----
سیروان اصن جالب نبود حیف ترافیکم (sm54)
(sm3)گوخوریش به تو نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]