کی نسخه نهاییش میاد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کی نسخه نهاییش میاد ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت شرکت نوین پندار ویندوز رو زد بگیر نصب کن
(sm120)کمتر از دو هفته دیگه
این اپدیت خودکارشو کجای دلمون بزاریم من تو تموم ویندوزام غیر فعال میکردم ولی 10 نمیشه خودکاره اینجوری حجم نت و میبلعه یهو (sm2)
(sm59)7 مردادنقل قول:
(sm50)
الی (sm120)
نارضایتی مردم از نت در ایران (sm59)
کامنت یکی از کاربران در زومیت
توف تو این اینترنت
نداشتیمش شرافت داشت
حیف دایال آپ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به شخصه با دایال آپ راحت بودم
درسته دنگ و فنگ داشت
ولی سگش می ارزه به اینا
(sm2)
تبلیغاتوش چی کار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاریش نمیشه کرد باید تحمل کنیم . نسخه پولیش تبلیغ نداره که اونم امکان خرید واسه ما نیست. تبلیغ زیاد داره ولی عوضش سرعتش عالیه همه سایتیم باز میکنه در یه کلمه مرگ نداره . بهترین ف ش همینه . تست شده 100%نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]