من تاحالا کنسرت نرفتم (sm74) تجربه شو ندارم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تاحالا کنسرت نرفتم (sm74) تجربه شو ندارم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت های علی بینظیره بینظیر (sm127) یه روز میرم کنسرتش ... انشاا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یراحی هم کنسرت داده تو شهر شما ؟ (sm50)
من زیاد رفتم تنها کنسرتی که خیلی خیلی ازش لذت بردم کنسرت معتمدی و قمصری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یراحی گوش میدی ؟ من خیلی دوست دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه میدونی چیه اینا سنتی کنسرت سنتی که میری یه حال دیگه ای داره تا پاپ ... البته خود خواننده هم مهمه اینکه مثلا خوشت بیاد یا نه ..نقل قول:
ولی من به محمدرضا شجریان و علیرضا قربانی علاقه دارم بیشتر شجریان که دیگه این بنده خدا هم سرطان داره خدا میدونه تا چند ماه دیگه زنده میمونه (sm50)
نه دوست ندارم (sm50) از خواننده های داخلی فقط امین حبیبی علی عبدالمالکی گوش میدم (sm50)نقل قول:
(sm77) یراحی خیلی آهنگ قشنگ داره .. (sm25) صداشم که فوقالعاده ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستام شاگرد شهرام ناظری بوده یه مدت (sm50)
من هر کی بیاد اراک میرم کنسرتش چارتار همین تازگیا اینجا بود رفتم - خواننده های سنتی خیلی با هم فرق دارننقل قول: