یعنی میشه منم ویندوز 10 نصب کنم ؟ (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی میشه منم ویندوز 10 نصب کنم ؟ (sm74)
(sm70)چرا نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فری گیت هم هست ولی یکم میلنگه بعضی سایتا رو باز نمیکنه میخوای اونم بت بدم بدک نیست بعد هات خوبه. فری گیت بیشتر برا شبکه های اجتماعی کاربرد داره یعنی لینکای ف *** ر دانلود نمیکنه اما هات واقعا کارش درسته لینک های ف *** ر هم دانلود میکنه فقط تبلیغاش رو اعصابه که اونم میشه تحمل کرد
ویندوزم سونه میشه مگه ؟؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاست اسپات اگه پاپ اپ و اد بلاک رو نصب کنی تبلیغات نمیاره به اون سایته هم نمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
دمت گرم الان تست میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لپ تاپ داری یا pcنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
32بیتیه یا 64
افزونه های فایرفاکسننقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن کولر که گفتی خریدی لینک یه سایت رو واست نقل کردم