pc 32نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
pc 32نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میشه موشکلی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول به من بگو چرا فک کردی نمیشه من ریشه یابی کنم (sm120)
(sm120)
تا حالا هیچ ویندوزی نصب نکردم (sm74)نقل قول:
(sm2)اجازه بده قانع نشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شد دلیل! (sm120)
همیشه میزدم خراب میکردم یکی دیگه میومد نصب میکرد (sm120) میترسم اینبارم از دستم برنیاد (sm74)نقل قول:
چند بار امتحان کن یاد میگیری (sm120)نقل قول:
مراحل نصبو بصورت تصویری گذاشتن قبلش نیگا کن خوب حفظ کن بعد برو سراغ نصب اخه اصلا کاری نداره یه بوت کردن رو dvd بعد مراحل نصبش سادس مث فرمت کردن درایو cو سلکت کردنش برای نصب مراحل بعدیشم که خودش میره !نقل قول:
meghdad dioseh ta hala chandta sefaresh dadam nivordehنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه نصب ویندوز جدید مثل آب خوردن شده کاری نداره همون که الی گفت