به جرات میتونم بگم حسین ناراحت شد (sm120)با اختلاف از من الان بدش میاد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
به جرات میتونم بگم حسین ناراحت شد (sm120)با اختلاف از من الان بدش میاد (sm120)
سایت تر زد
میلاد اون امتیاز معنویه (sm120)
حسین آقا شما چند سالته؟؟(sm120)
من میگم جاش مونده ولی من ندیدم گاز بگیرههی تو میگی کنده ،کنده که کنده به تخمم که کنده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز خوب بود...قبل از اینکه به زمین گرم بزنیش(sm120)
(sm25)
اولی تایید(sm120)دومی تکذیب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چرا چرت؟
22-23(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتیاز معنویه من 260(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]