(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm127)(sm50)
اره سخته چلسی چند هفته منو ب گا داد ایتالیا آث میلانم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان لیگ هلند و اسکاتلند می گیرم بیشتر با اسپانیا(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شات می خوای چی کار دیوث ، تو هم گلادیاتوری ، سند جمع می کنی برای
روز فرو بردن شیشه نوشابه . . . (sm2)
رامین بازی دربی لالیگا کیه
آره دیوث(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) (sm2)(sm81)
27 اباننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمن اینکه من ارمینم نه رامین :|
هم گریه میکنی و هم میخندی مگه داریم همزمان باشه (sm148)
مهمونی کامی سکانس اول (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شات بگیرم برام تجربه بشه که اینقدر صص شر نگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس a اول کجاست (sm122)نقل قول:
الان سهند اون پایین وا مونده می گه این چی گفت بالاخره از کجا شروع کنم(sm70)
(sm2)نقل قول:
(sm59)
سهند جا نمونی
r - ارنقل قول:
از کی تا حالا اینجوری شده (sm120)نقل قول:
(sm120)
27 آبان چه شود امیدوارم مثل همیشه رئال برنده بشه (sm127)
کامل خوندم.اسکرین هم گرفتم.35 مین وقت گذاشتی (sm74)(sm127)نقل قول:
فانوس از خواننده ای که هردو صداشو دوس داریم پلی شد صابر (sm19)
بگو تو حراج چشمات قیمت ستاره چنده (sm50)
پلی . . . (sm50)
چرا این صدا باید گیر عرشاد دیوث بیوفته . . . (sm74)
عرشاد (sm77) یا ارشاد
چرا همتون اینجوری شدین غلط املایی مینویسین املاهاتون خوب نبوده تو دوران مدرسه تون (sm54)
خب چرا عنقلاب و عرشاد و خدا به خیر بکنه چه چیزهایی باشه شماها چجوری مینویسین من نمیدونم دلیل داره (sm98)
دو چشم داشت . . دو سبزآبی بلاتکلیف
که بر دوراهی دریا_چمن مردد بود ... (sm50)
هم اکنون فیلم های سارا و آیدا / 316 / نهنگ عنبر 2 (بدون سانسور).....
(sm27)
ببین وضع چجوری شده که استاد شهرام ناظری آلبوم میده و هیچ کس حتی کوچکترین حرفی هم درموردش نمیزنه ،
از اونور خالتور جماعت آهنگ نداده حرفارو در موردشون شروع می کنن
میرانجمن جایی در صف تعالم داشت
صدر عزتم بنگر عین اعتبارم بین ... (sm50)
چِت ... (sm50)
چیلیم مرغابی ... (sm50)(sm74)
مرتضی اشرفی - منه بی تو ...
به عنوان نخست وزیر و امام دستور میدم کاری که بالا گذاشتم رو دانلود کرده و گوش کنید ...
نازنین دیهیمی ...
1396/8/20 ...
(sm172)(sm27)
- (sm50)
پس از آن غروب رفتن
اولین طلوع من باش
(sm50)
(sm50)