ای صبح شب نشینان جانم به طاقت آمد
از بس که دیر ماندی چون شام روزه داران ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ای صبح شب نشینان جانم به طاقت آمد
از بس که دیر ماندی چون شام روزه داران ...
شادمهر که بار اولش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم اهنگ نانسیه ؟
هر کو شراب فرقت روزی چشیده باشد
داند که سخت باشد قطع امیدواران ...
سعدی به روزگاران مهری نشسته بر دل
بیرون نمیتوان کرد الا به روزگاران ...
3 تا آهنگ آخر شادمهر اصلا جالب نبودن ! فقط معروف خوب بود نسبتا اونم به خاطر تنظیمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر دیگه تموم شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معروف منتشر شده بود یه جوری هواداراش جو میدادن انگار چیز قول شکسته با آهنگش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوشکل کاور کرده ولی (sm120) کاملا ایده رو برداشته برده تو یه فضای دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این آهنگو سال ها بود گوش نداده بودم اما خیلی معروفه یادم اومد کم کم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمشو نمیدونم فکر کنم الدنیا-حلوه باشه
Enta Eih اسمشنقل قول:
بعضی موقع خواننده ها برا دل خودشون می خونن
منم خیلی وقتا دوست دارم اهنگای بقیه رو اجرا کنم
(sm70)در مورد شادمهر داریم صحبت می کنیم نه مجید خراطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]