خواهش میکنم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی امضات خیلی قشنگه (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی امضات خیلی قشنگه (sm127)
خیلی ممنون عزیز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه پیداش کردم مال کنسرت نوروز سال 90 تو دبی
احساس میکنم تو ویدیو تغییرات گسترده ای اتفاق افتاده چون قبل کریسمس اونگ گفت تا چند روز میاد الان کم مونده بشه یه ماه پس این یعنی ویدیو تغییرات زیادی داشته
آره احتمال زیاد مورد پسند شادمهر نبوده و تایید نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنظرم کار خوبی از اب درنمیاد
کارهایی خوب میشن که جز شعر مابقی کارها رو خوده استاد انجام بده
دیگه بچه داری و هزار و یک مشغله دیگه کم کم دارم برای استاد نگران میشم با این کارهاش که به هر طریقی هست حتما باید 2..3 ماه یک بار یک ویدیو و سینگل بده بیرون.
اتفاقا شک نکن کار خوبی میشه.شاید سبک آهنگ ی جوری باشه ک همه پسند نباشه ولی مطمئن باش شادمهر الکی ی کاریو ویدئو نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عکس ویدئو میشه فهمید که کار کاره شادی نیست احتمال زیاد ی کار ترنس تو مایه های معروف یا حالم عوض میشه هست
(sm70)
فک میکنی 7بهمن بیاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]