گوه خوردين
چيزي نيس بابامه داره اخبار ميبينه
نمایش نسخه قابل چاپ
گوه خوردين
چيزي نيس بابامه داره اخبار ميبينه
دختره خوب دختریه که...
ولنتاین جای کادو کص بده...
قول میدم پسرا هم استقبال کنن...
بانو اینجا بوی از احساس نیست
اینجا فقط بکن بکنه
ممہ گرافي چيست؟
حدس زدن صحيح سایز
ممہ از روي مانتو ميباشد
حسین ممه تیر کجایی(sm2)
سلامتی پسربچه ای ك تو صف نونوایی
صف خودشو به دختر كوچك عقبی داد ...
بعد از پشت هی بهش مالوند
منم فك كردم خیلی مهربونه ولی دیوث بود
عجب تخم سگی بود :-
تو این هوای سرد چه حالی میده گلنارو بزاری کنار بخاری داغ بشه
.
.
.
.
یه هات جاقلت مشتی بزنی
دیگه فقط میخوام پست سیاسی بذارم..
زن اوباما چه ک.ونی داره..!
ﮐﺎﺵ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻋﺸﻘﺸﻮﻥ ﺳڪ.ﺲ ﻣﯿﮑﻨﻦ...
ﻣﺎﻟﯿﺎﺕ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﻦ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻭﺍﺳﻪ ﺟﻘﯿﺎ
ﺟﻨ.ﺪﻩ ﺟﻮﺭ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ تا یک چیزی
هم به این قشر اسیب پذیر برسه
قَـوی تَـریـن مَـرد دُنــیـا ام بـاشــے
مُـحـتـاج خُـل بــازیـای ی دُختـَرے
دخیا بـبین چقد بالا بردمتون (sm59) ممه لطفا
دختره 7ساله پست گذاشته :
امشب کدام را بکشم
ماشه را یا سیگار؟؟؟؟؟
دوستان خواهشا هرکی تیتاپ این بچه رو برداشته بذاره سرجاش
آ باریک الله خدا رو خوش نمیاد
نیما یوشیج در جشن یکسالگی فرزندش نوشت
پسرم
یک بهار
یک تابستان
یک پاییز
و یک زمستان
را دیدی
از این پس همه چیز جهان تکراریست
جز ممه
می 3 (sm19)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانو دیگه دوستمون نداره (sm172)
(sm50)
(sm27)
(sm115)
(sm172)مامی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
منم که داغونِ دلم، همیشه با اونِ دلم
روزایی که پیش منِ، حسابی ارومِ دلم(sm50)
دیشب مامانم داش تلوزیون میدید یارو میگفت خدا هیچ موجودی رو بی دلیل نیافریده.
.
.
.
.
بعد یه نگاه به من کرد، یه آه کشید
.
.
.
.
.
زد کانال3
با مامانم رفتیم مغازه حیوانات یه چرخی زدیم ، از یه مار خیلی خوشگل خوشم اومد
پرسیدم چند ؟ طرف گفت : ٢٠٠ هزار تومن
مامانم گفت : نه نماز میخونی نه روزه میگیری نه عبادت حالیته ، خودش مفت و مجانی میاد تو قبرت !! بیا بریم
من (sm74)
مامانم (sm59)
ماره(sm120)
قسمتی از وصیت نامه من:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به پسرم میگم به مردم بگو ایدز داشتم!
هم بیماری با کلاسیه " هم بعد از من کسی ننتو نمیگیره...!!!(sm70)
انشای دانش آموز کلاس دوم دبستان
ما حیوانات را خیلی دوست داریم، بابایمان هم همینطور. ما هر روز در مورد حیوانات
حرف میزنیم، بابایمان هم همینطور. بابایمان همیشه وقتی با ما حرف می زند از حیوانات هم یاد میکند، مثلا امروز
بابایمان دوبار به ما گفت؛ توله سگ مگه تو مشق نداری که نشستی پای تلوزیون؟و هر وقت ما پول می خواهیم
می گوید؛ کره خر مگه من نشستم سر گنج؟ چند روز پیشا وقتی ما با مامانمان و بابایمان می رفتیم خونه عمه
زهرا اینا یک تاکسی داشت می زد به پیکان بابایمان. بابایمان هم که آن روی سگش آمده بود بالا به آقاهه
گفت؛ مگه کوری گوساله؟ آقاهه هم گفت؛ کور باباته یابو، پیاده می شم همچین می زنمت که به خر بگی* زن
دایی . بابایمان هم گفت: برو بینیم بابا جوجه و عین قرقی پرید پایین ولی آقاهه از بابایمان خیلی گنده تر بود و
بابایمان را مثل سگ کتک زد. بعدش مامانمان به بابایمان گفت؛ مگه کرم داری آخه؟ خرس گنده مجبوری عین
خروس جنگی بپری به مردم؟
ﺩﯾﺸﺐ ﺑﺎ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﻓﻴﻠﻢ ﺳﻴﻨﻤﺎﻳﻲ ﻣﻴﺪﻳﺪﻳﻢ , ﻃﺮﻑ ﻣﺸﺮﻭﺏ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺑﻮﺩ؛
ﺭﻓﻴﻘﺶ ﮔﻔﺖ : ﺑﺮﻭ ﺁﺩﺍﻣﺲ ﺑﺨﻮﺭ ﺑﻮﺵ ﺑﺮﻩ , ﺩﻭﺗﺎ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭ!!!
ﻣﻦ ﻳﻬﻮ ﮔﻔﺘﻢ : ﺍﻻﺍﺍﺍﺍﻍ ﺁﺩﺍﻣﺲ ﻛﻪ ﺑﻮﺷﻮ ﻧﻤﻴﺒﺮﻩ , ﺑﺮﻭ ﯾﮑﻢ ﭼﺎﯾﯽ ﺧﺸﻚ ﺑﺠﻮ |:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺁﺭﻩ ﺩﻳﮕﻪ ﺧﻼﺻﻪ ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭘﺎﺭﮎ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﭘﺴﺖ ﻣﯾﺬﺍﺭﻡ |:
ﺑﻪ ﺑﻪ ﻋﺠﺐ ﻫﻮﺍی سردی ﺷﺪﻩ ﺍﻣﺮﻭﺯ !!!
تو لایق بهتر از منی...
ترجمه : عاشق یکی دیگه شدم������
دخترخالم ۵ سالشه اومده گوشیشو گذاشته رو تاقچه برگشته میگه:
مامان یه وقت مسیجامو نخونیا ������
اونوخت من تا ۱۰ سالگی فک میکردم گوزن ها شوهر آهوها هستن
مگه نیستن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک کردم(sm98)باید بریم جستجو کنیم(sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستاي خوبم اميدوارم هر كجا هستين شاد باشين(sm127)(sm19)
به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر بزرگ انجمن(sm127)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات عزيز دلم (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال.. احوال.. وضعیت؟نقل قول:
سلامتی عزیزم خوبم ایشالا از این به بعد بیشتر میام (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا.. دلتنگیم(sm127)نقل قول:
فدات حسین جان تو خوبی ؟(sm19)نقل قول:
بی انصاف هیچ کدوم نبودین که(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خعلی بی انصافین همه گذاشتین رفتین منم دیگه تنها میومدم اینجا چیکار؟(sm74)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عالیمنقل قول:
کجا بودی بانو؟
راستش نبودین منم سرمو با کتاب خوندن گرم میکردم البته اوایل خیلی سخت بود برام عادت کرده بودم ولی بعد دیگه تک و توک سر میزدم میدیدم کسی نیست دلم میگرفتنقل قول:
عطسه گرامي، يا بيا يا برو!
.
.
.
.
.
هيچ خبرداري که وقتي اون وسط گير ميکني، قيافه آدم عين عقب افتاده ها ميشه؟؟! |: