سخن بزرگان :
تنها نکته ی مثبت آلبوم بنیامین 94 ، درخشش جوانی به نام ((محمد موجرلو)) در عرصه ی تنظیم کنندگی موسیقی پاپ کشورمون بود...
نمایش نسخه قابل چاپ
سخن بزرگان :
تنها نکته ی مثبت آلبوم بنیامین 94 ، درخشش جوانی به نام ((محمد موجرلو)) در عرصه ی تنظیم کنندگی موسیقی پاپ کشورمون بود...
اون بزرگوار احتمالا آنالیزور سایت نیست ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدی به هدف ! شادمهر یه اسم بود چند سال پیش که داره ته می کشه کم کم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا آرین پارتیت پیش مدیر سایت خیلیه وگرنه او کامنت رو اگه من میزاشتم الان کلا اخراج بودم (sm2)
ترانه های فوق العاده ی سردار قلم رو زیر نظر نگرفته بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ریمیکس شب بخیر از استاد شهرام صولتی ... (sm135)
قبل از آلبوم بنیامین من جناب قلی زاده رو استاد خطاب می کردم که الان حرفمو پس میگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصا اعتقاد دارم شادمهر اگه یه اهنگ تاپ در حد پرپروازم بخونه یه عده هستن که باز ببرن زیر تیغ تیز انتقاد
اگه یه اهنگم در حد بیا اینجا بخونه بازم یه عده هستن به به چه چه می کنن
چقد اخه شماها ادعاتون میشه؟؟ نمیخاهید بفهمید موزیک سلیقه ایه؟؟ یکی خوشش میاد یکی خوشش نمیاد
هیچ کدوم از ماها هم در حدی نیستیم که موزیکو بتونیم درست درمونی واکاوی کنیم چون علمشو نداریم
این همه بحث الکی نمیدونم واسه چیه
اخرشم به فحشو فحش کاری میکشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور میتونی استاد علیرضا مرتضی قلی رو مسخره کنی حداقل ترانه هاش سر و ته داره هر کی هم خونده خوب از کار دراومده
والا ما که چیزی نگفتیم ؟؟ فقط حرفمون این بود ملودی این آهنگ کاوره و در این بین هم اسم 3 تا آهنگساز رو هم آوردیم , همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]