بگو بین مضخرف و مضخرف تر ، چه حق انتخابی هست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو بین مضخرف و مضخرف تر ، چه حق انتخابی هست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش آلبوم یگانه خیلی بهتر بود ! اون 4 تا آهنگی که گفتم ارزش دارن به کل آلبوم بنیامین ! محسن یگانه اونقدر ها هم کاراش بد نیست ! وقتی اسلو و غمگین می خونه خوب از آب درمیاد تقریبانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر دیر - نه - تو فکر میرم - جادهنقل قول:
نمیدونم والا... فقط تو آلبومش تو فکر میرم به نظرم خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعیده از آهنگ دلکم خوشت نیومده باشه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی توش ناله میکنه انگار داره روضه میخونهنقل قول:
(sm120) من خودم نصفشو نخوندم هنوز (sm120) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمان بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرش خوبه ! مخصوصا ترجیع بندشنقل قول:
نزار که بیشتر رنج و دردم
گریه نکن میرم و برمیگردم (sm120)