یه عمر بدون عشق تحملم کردی میدونم تمومه تو برنمیگردی (sm118)
هنوز گوش نکردید اهنگو نظرم می دید
نمایش نسخه قابل چاپ
یه عمر بدون عشق تحملم کردی میدونم تمومه تو برنمیگردی (sm118)
هنوز گوش نکردید اهنگو نظرم می دید
محسن دیگه همچی دور پاپ رو خط قرمز کشیده که حتی واسه این البوم بازاری حاضر نشده اهنگ پاپ بده
کوشان ریده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من محسن فقط باید راک کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میگم این آلبوم راک میترکونه
با این صدا فقط باید راک بخونه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه ها متفاوتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من صدای محسن تو راک جواب میده
بعضی ها هستن که همون سبک قدیمی رو میپسندن
اون سبک قدیمی باید شعر قوی باشه و ملودی روان ، مثل ابرای پاییزی و ...
ممرم می دونه کوشان ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب تو که ندیده و نشنیده میگی کوشان ریده باید ندیده و نشنیده قبول کنی ناله ی یراحی تو ترنس ریده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین ترکی که برا اصحابی و سامان جلیل زده گوش کنی قشنگ ریدمانهنقل قول:
اونی که بهش میگی ناله کمتر کسی می تونه تو گامش بخونه
الی(sm2)
میگن تو بایرن بود یکی تو رختکن به نیمکت نشینیش اعتراض کرد
ون خال شورتشو کشید پایین آلتشو تو دستش گرفت و گفت ت*مشو دارم هر کسیو که دلم خواستو نیمکت نشین کنم
لام و ون بویتن هم تایید کردن این خبرو(sm2)
این بلا رو سر چیچاریتو نیاره(sm2)