به محدوده سنی من نزدیک نشو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به محدوده سنی من نزدیک نشو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از 1361 متوجه شدم سنتو و زنده باشي گلم(sm10)
پراندلی رفت! کارلتو نره جاش (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بازیکن اروگوئه که در تصویر مشاهده میکنین تفلی دندونش درد گرفته میدونین چـــــــــــــــــــرا؟؟؟
چون گاز خیلی محکمی از کتف بازیکن ایتالیا گرفته و دندونش یکم آزرده شده
تفلکی
باز خدا رو شکر آرژانتین خون آشام نداشت.
شما صحنه رو دیدین؟
(sm2)
مخلصیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه کنده بعد میگی کلش خورده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بیچاره نظر رفت (sm120)تا قبل از مصدومیت ایتالیا خوب بود ولی بعد از اخراج وسط ایتالیا ریده مال شد (sm120)
خوبی تو؟ سربازیت تموم؟ (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر كنم براتون جالب شد . خب يه راهنمائي ميكنم پسرم 21 سالشه (sm121)
دلبوسکه گندترین مربی تاریخ....(sm120)مارادونا بزرگترین بازیکن تاریخ....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارزم گاز گرفت که گرفت به درک(sm120)
قضیه سوارز هنو معلوم نی که (sm50)