یزدانی یه راه دیگه رو میره چاوشی یه راه دیگه فرقش اینه که یزدانی راهی که داره میره رو پیدا کرده و بلد شده که چجوری بره ، ولی چاوشی مونده توش هی میخواد اینور اونورش کنه تا به جایی برسه واسه همینم هست که یه روز عزیز کجایی میخونه یه روز شاه مقصود
نمایش نسخه قابل چاپ
یزدانی یه راه دیگه رو میره چاوشی یه راه دیگه فرقش اینه که یزدانی راهی که داره میره رو پیدا کرده و بلد شده که چجوری بره ، ولی چاوشی مونده توش هی میخواد اینور اونورش کنه تا به جایی برسه واسه همینم هست که یه روز عزیز کجایی میخونه یه روز شاه مقصود
تو هم از میله چاوشی میری بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمود شِریکر هستش ! S اولش خونده نمیشه ! فرانسوی طوریه !
خوشم میاد تا اسم یزدانی میاد سریعا آتیشی میشید (sm2)
یا خری یا خودتی میزنی به خری چون تو این یکی دو سال اخیر صدای هیچ خواننده ای اندازه چاوشی شنیده نشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه کاراشم بزاری کنار همون یه تراک کجایی چاوشی اندازه صدای 100 تا خواننده شنیده شد تو این یکی دو سال.
تو که انقد صدای خواننده هارو تو ماشینا گوش میدی بگو ببینم صدای کی رو شنیدی؟؟
چاوشی اگه یخواد راک خالص و تخصصی بسازه براش هیچ کاری نداره ولی میخواد کم کم تغییر سبک بده تا شنوده متوجه بشه ! این که بیای شعر مولانا رو با صدای گیتار سبک راک مخلوط کنی یعنی کار جدید !
قضیه رو برعکس نقل نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید فقط فرانسوی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا به من چه ، هدف بر هم جو بود که اجرایی شد(sm59)
ای مرغ طوفان آتیش پاره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا تو ماشینا هایده و مهستی پلی میشه نمیدونم اونجاها دیگه چجوریه
خب چیکار کنم باید به دلم بشینه قبلیا نمی نشست (sm2)اما این میشینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی اونقدری که با بازار خرمشهر معروف شد با این اهنگای مثلا راکش هیچ کاری نتونست بکنه
ما رفتیم خدافظ
ریدی. جوابی نداشتی بدی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا ؟ شیافت نکردم ینی ببخشید چایی نخوردی که (sm120)نقل قول:
دیگه خودت فهمیدی چی گفتم بهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خودش که فرانسوی نیست ! ایرانیه ! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان اسمش هم فرانسوی نیست ! (sm51)
" فرانسوی طوریه " یعنی مثله اسمای فرانسویه ! مِثل ! خخخ ! (sm2)
یزدانی با چاوشی قابل مقایسه نیست (sm50)ولی چاوشی رو هم خیلی بزرگش کردیم واقعا (sm50)
من جُز سوزش چیزی درت احساس نکردم. تو مگه از تکون بده و کیون قر دادن آرش حمایت نمیکنی؟ دیگه بازار خرمشهر ازون کسشرتر نیست که. گفتی صدای چاوشی شنیده نمیشه، گفتم همین کجایی اندازه صدای هر چی خواننده که اسم بردی تو این یک سال شنیده شد. نگفتی چه اهنگایی تو ماشینای مردم می شنوی. حتما آریان گوش میدن یا الان دوران رضا یزدانیه، ملت تو ماشینشون یزدانی گوش میدن.نقل قول:
میدونم با نامجو یه فیت ول داده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلمانیه یا اتریشی شایدم لهستانی (sm120) چون اینا کِر دارن (sm120) s هم واسه قیشنگی میزارن اولش(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ! ها ! (sm120)
(sm19)
(sm127)نقل قول:
برید به پیج اینستا رضا آرین حمله کنید (sm2)
(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چن بار میگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی رو دوست دارم ولی ازون عینکش خیلی بدم میاد (sm2) بعدشم تعصب ندارم مث اینا (sm70) آدم نباید تعصب داشته باشه باید به نظر همدیگه احترام گذاشت (sm51) البته این حرف منم بستگی به خواننده محبوب طرف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا اگه آرش و ففر و ... ازین کوسشرا باشه باید برینی رو سرش (sm2)(sm3)
شیرم تو پارادوکست (sm2)نقل قول:
(sm59)
(sm54)(sm2)دلم خواس الان برم کرمانشاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا شبیه روزگارم نیست ... (sm50)
این چه جهانیست در آن خوردن گندم خطاست
راستی آنجا هم هرکس و ناکس خداست ؟
راست بگو راست بگو راست
فردوس برین ات کجاست ؟
(sm2)میثم ابراهیمی چرا اینجوری میخونه
همیشه با دیدگاه امام علی در مورد بانوان مخالف بودم تا اینکه یه دوشیزه ای به پیج آلبوم پیام داده آقا امیر شما اقای چاوشی رو از نزدیک دیدین(sm2)
(sm2)ممر خدا بگم چیکارت نکنه با این دخترای شهرتون
برج ایفل میخواستن پشت خونه ما درس کنن تا الان تموم شده بود لامصبا اینقد نکوبین
سوزش ؟
بیچاره خواننده شما داره روز به روز سیر نزولی رو طی می کنه
(sm2)ملت همیشه در صحنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم راهیان نور هم ببرن ترکیه (sm120)