فقط اولش که میگه
صدای نم نم بارون
چقدر صداش خووبه
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط اولش که میگه
صدای نم نم بارون
چقدر صداش خووبه
حیف حیف فقط حیف این صدا که باید حروم بشه
کاری با اومدن پارسا ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ، تنظیم و کلا اهنگ یه چیزی فراتر از فاجعه
این اهنگ رو نیم ساعته میشه ساخت و خوند و تنظیم کرد
یاد حمله بابا اتی تو قهوه تلخ افتادم ، وقتی مستشار معتاد شده بود که گفت : داری با زندگیت چیکار میکنی مردددد
حکایت شادمهره، داری با هنرت چیکار میکنی ...
اوج پختگی ضداشه، بجا اینکه خودش یه عاشقونه تاپ بسازه، این چیزشعرا رو تحویلمون میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اهنگی درحد سبب میساختنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ پاییزی بود. شاید میخواسته ی چیزی متناسب با پاییز بده بیرون. حالا من کاری ندارم که کی واسش ساخته من فقط با صداش فعلا عشق میکنم که شااید به روزی هم با آهنگای خودش هم عشق کنم. روزی میرسه که حسرت همین آهنگای معمولی را هم خواهیم خورد ولی اون روز دیگه شادمهری نیست که واسمون بخونه. تا وقتی هستش قدرشو بدونیم. حالا اون بیکلام که ساخت مگه چقدر استقبال شد؟؟ همه زیر پیجش گفتند چرا کاور کردی؟؟ خب وقتی این چیزا را میبینه دیگه انگیزه ای واسه ساختن نمیمونه واسش
این میلاد همون میلاد هاشمیه یا یه نفر دیگهاس؟!
بعد حُسِن دیگه کیه!!!؟(sm2)
هنوز گوش ندادم، در حد همون تیزر دیدم. از رو تیزر که به نظر آهنگ جالبی نیومد، اما با توجه به نظرات انگار واقعا یه فاجعه دیگه اتفاق افتاده(sm120)
بیخیال دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه انگار فامیلیش بهشتیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا شوک پشت سر هم بم وارد شد، داشتم با مرگ مارادونا کنار میومدم، که شادمهر با این فاجعه انسانیش زد ناک اوتم کرد
راستشو بگم دیگه اشتیاقی واسه آهنگ دادن شادمهر نمونده واسم!! منی که یه زمان قلبم میومد تو دهنم وقتی میخواست آهنگ بده.
از اون طرف جدیدا به شدت مشتاق شنیدن کارای افکاری هستم چون واقعاً حرف واسه گفتن داره در دوران حاضر...
[QUOTE=biseda;901570]بیخیال دادا
خطای انسانی رخ داده...(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
خب اینم موزیک ریتمیک به همراه ویدیو( تیزر) که خبرشو قبلا داده بودم
(sm19)من جا داره از شادمهر عزیز بخاطر انتخاب ریحانه جان تشکر کنم واقن پروپاچه این سوگلی حیفه دیده نشه (sm128)
از این بهتراش هست آخه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نه این حیفه (sm59)اینهمه خارجکی نشون دادیم چی شد بذا این وطنیا دیده شن من نمیدونم چرا اینقد به این بدبخت تو ایسنا فوش میدن عکسا خوشگل میگیره نازم هس استایلم میزون تو خارج قربون صدقه اینا میرن دیوثا اینجا ریختن فوش میدن اسکلیم بخدا ما ایرونیا (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب از اینورا (sm127)
چطوری رفیق قدیمی (sm134)
اقا خیلی خوب بود خدایی، بعد از مدتی اهنگای چرت و پرت. اینقد ناشکر نباشید
کار به این خوبی رو بخاطر ریحانه پارسا زیر سوال نبرید
لامصب چه کردی که دلمون واسه میلاد هاشمی هم تنگ شده ... میگن علت حمله ی قلبی مارادونا دیدن تیزر شادمهر بوده
به نظرم صداشو در بیاریم فقط اونو گوش بدیم
هر چند ملودی هم رو مخه
ولی در کل موندم
تو اوج پختگی صداش، سن و سالش چرا آخه
تیشه به ریشه میزنی برادر
حالا متن داستان خود آهنگه ملت چسبیدن به حاشیه که ریحانه پارساس
نقل قول:
ببین چی نوشته ریحانه واسه شادمهر تو اینستاش
ای کاش زمان به عقب برگرده
اون وقت
هر بار که صدای شمارو میشنیدم با خودم به رویای این اتفاق لبخند میزدم
اقا شادمهر،توو این تنهایی ها و سردی روزگار شما نگاهم کردین...
بزرگوار ������
ممنونم������������������
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)فداااااااتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی بد نیستیم میگذره (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت بیشتر نگران اینن که چرا ریحانه پارسا بازی کرده
امیدوارم شادمهر فکرکنه انتقادات بخاطر اهنگه نه ریحانه پارسا
دفعه بعد دست پرتر بیاد تو میدون
نقل قول:
همین که میگذره خودش قوت قلبه
نگذره که دق میکنیم
ایشالا برات بهترینا پیش بیاد عزیزم (sm19)
نقل قول:
سری بعد ندا یاسی و پویان مختاری (sm50)
حسین قربانپور استوری کرد آهنگو! یعنی حُسِن همین قربانپوره!(sm148)
اینو ابی حامد میدونه نیما جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شادمهر بعید نیستنقل قول:
الان که دقت کردم ریحانه پارسا واسه موزیک ویدئوش بازی نکرد که. در حد یه تیزر توی اینستاست. یه لحظه فکر کردم واسه موزیک ویدئو این آهنگ در کنار شادمهر بازی کرده (sm77)
برای اطمینان خاطر رفتم سایت رادیو جوان. یوتیوب شادمهر هم رفتم. اصلاً این آهنگ موزیک ویدئو نداره.
پیش خودم گفتم خداروشکر
این باعث شد تا حدودی به آرامش برسم
آهنگش بد نیست. چند بار گوش میدی به دل میشینه. درسته ایده آل نیست ولی صدای شادمهر توی این آهنگ یه حس خاصی داره
داداش بیا روشنگری کن :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچقدر وقت بذاری برای یه کار، همون قدر هم نتیجه میگیری :))
نه آهنگساز حسین قربانپور نیست یه نفر دیگه هست شادمهر تگش کرده زیر پستنقل قول:
آهان ، آخه من بلاکم از شادمهر (sm120)نقل قول:
نیما جان آهنگساز اسمش حسین قربانی هست و خودش پیج داره فک کنم کلا دو ماهه شروع به آهنگسازی کرده فوری به شادمهز ملودی داده مدیونین فک کنین دست دلال و مافیا تو کاره باز اگه فرشباف مافیا بود یه کم به فکر اسم و جایگاه شادمهرم بود این بهداد که با ایمین دارن کلا ساختمونو میکوبن میریزن پایین... دلیل استوری کردن قربانپور فقط رفاقت با شادمهره ...نقل قول:
واقعاً اینجوری باشه باید تأسف خورد(sm172)نقل قول:
الان میگیم کاش فرشباف بود! کارمون به کجا رسیده... :/
نیما جان هر چی میریم جلوتر داره وضعیت بدتر میشه الان دیگه آلبوم طرفدار رویا شده الان دیگه دلمون برای آلبوم تجربه کن تنگ شده واسه انصافا میشه آهنگهایی مثل تنهاییام یا سرنوشت یا صدام بزن یا روز سرد رو با آهنگهای مزخرف فعلی یا همون قاضی و اینا توی یه سطح قرار داد؟نقل قول:
این حسین قربانی تازه کار هستش یه اهنگم خونده خودش به اسم نم نم باروننقل قول: