سلام دوستان(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان(sm10)
سلام(sm50)
ای ناقلا بخاطر یک سؤال بی مورد آواتارم عوض میکنن؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده میثم جان که بخاطرش سرت دردمیکنه...(sm74)؟
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
این حرفو نزن میثم جان شراط محیط آدمو ناکارامد میکنه...! همه ما مثل تو! بیکاری و افسردگی و اعتیاد روح جوانانو به آتش کشیده. بی صاحب موندیم(sm172)
(sm50)
امید، جوانی که امیدی برای آینده نداره برای چی زندگی کنه؟ هممون ناامید شدیم...(sm21)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) (sm2)(sm50)
(sm50)
2014.05.22 Mommy
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تونستی یه روز دعوا نکنی
(sm50)
(sm27)
می گم بکن تو صص عمت(sm25)نقل قول:
(sm50)
(sm2) آخه چرا سر هر موضوعی درگیر میشی داداش
میثم جان اگه اینجا کسی کار درستی کرد حتمأ یه اتفاقی مشکوکی داره میافته...(sm77)
شما میخوایین برخلاف جریان رود شنا کنین...؟(sm70)
منم یه زمونی سعی میکردم کوچکترین اشتباهی در قبال دیگران انجام نداده باشم ولی حالا میفهمم به خودم آسیب زده ام باید بی خیال خیلی چیزا میشدم کاش کمی نفهم بودم تا امروز مجبور نبودم برای سردردها و بیخوابی چند تا داروی زهرماری کوفت کنم...(sm74)
میدونم چی میگی میثم(sm25)
از من اثری نماند ... (sm50)
تو انجمن باران امیر جان و دوستان عزیزی مثل شما بهترین دوستان، فامیل و خویشاوندان من هستید. اگر این خانواده باران نبود از دلتنگی میمردم...
اشعار من محلل بحران کوچه نیست ...
زین کرکسان لاشه به منقار خسته ام ... (sm50)
سروری میثم جان(sm127). واقعیتش اینه که من تو این دنیا هیچ کسی رو ندارم نه فامیل نه خویشاوند که داستانش خیلی طولانیه... بجز چند دوست که شما اونا هم به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسه.
خسته تر از خسته ام ... (sm50)
به درجه ای رسیدم که فقط دارم تمام تلاشم رو می کنم تا از این زندون تن آزاد بشم ...
ب نتیجه رسیدی ب ما بگو(sm50)
صابر اون پایین نمون بیا رووش(sm59)
...(sm30)
باید این نوع افراد رو خشک خشک گ...یید (sm50)نقل قول:
(sm91)
در سلسله ی عشق تو جان خواهم داد
در عشق تو ترک خانمان خواهم داد ... (sm27)
چوب سنگکی خیلی دراز نیست؟...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالاری تو(sm10)نقل قول:
رفیقان را درون جان نگه دار که انها پربها تر از جهانند(sm19)
لعنت به این دیدار
لعنت به این دیوار
لعنت به این آوار
من زیر آوارم(sm172)
سالهاست زیر آوار افکار و اندیشه های کهنه مانده ایم و مفز خودمون تبدیل به فسیل شده...(sm138)
میخواست بره بالا میزد ،
بنگ و حشیش ... (sm50)
بدِ بدِ نَکِش ،
اینو بهش میگیم با اینکه بدِ وضع مملکتش ...
دوست دارم نظرتون رو در مورد این کار بدونم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]