از بچه های سینجول نفوذی و غلومیه فک کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از بچه های سینجول نفوذی و غلومیه فک کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا تو چرا بی خیال نمیشی(sm70)نقل قول:
اون یه نفر طرف حسابش من بودم با من لج بود یه بار قبلنا باش دعوام شد
سر اون قضیه هی میومد شکلک (sm3) برام میذاشت
خلخالی خر کیه خودتو عشق است (sm120) خوبیـــــــــ؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد فقط با اونایی که شوخی داره شوخی خرکی میکنه (sm120)ولی بعضیا تریپ بر میدارن کار به جاهای باریک میکشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز آشوب شده؟؟ (sm70)
مرسی (sm120)کم پیدایی یا ما سعادت نداریم ببینیمیت؟(sm120)نقل قول:
من یه چنگیز تو دل انگیز؟ باس همون دیشب به نام خودم ثبت ـش میکردم حسن اثر هنری ـمو کش رفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار تا ابد با این بهونه ها
جای من و تو ان دیوونه خونه ها
دیگه به من نگو کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میاد از دم با هر ** که میشناسه یا نمیشناسه شوخی میکنه
خوبه من خودم 24 ساعتع حضور دارم حالا....
از 10 نفر اینا بپرسی راضشبن باهاتون شوخی کنه 7 نفر میگن نه (sm70)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]