آره اولین آهنگی که ساخته خودش خونده دومیشو شادمهر خخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره اولین آهنگی که ساخته خودش خونده دومیشو شادمهر خخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این آهنگ هم مال پاییز بود ببینیم واسه زمستون چه ترانه ای پخش میکنه
بخدا من نمیگم آهنگ عالیه ولی بدم نیست.نود درصد انتقادات از شادمهر فقط واسه انتخاب ریحانه پارساست
اول اینکه رکورد بازدید و کامنت در اینستای شادمهر زده شد. و حدود صد هزارتا فالوور در همین چند ساعت به پیجش اضافه شد. البته که بالای نود درصد کامنتا اعتراضی هست بخاطر حضور ریحانه پارسا. ولی بنظر من شادمهر همچنان خیلی خوب بازیشو بلده و هوش خیلی بالایی داره. از اونجایی که قراره چند وقت دیگه یه کتاب با همکاری شادمهر چاپ بشه و فروش بالای کتاب نیازمند این بود که از قبل توجهها به سمت شادمهر جلب بشه و از طرفی شادمهر با دعوت از ریحانه پارسا یجور ابراز همدردی کرده چون خیلی خوب حالشو درک میکنه و با سختیهای اوایل زندگی در غربت آشناس. در نتیجه بنظر من توو این شرایط که خیلی وقت بود شادمهر سر زبونها نبود یجورایی عمدا این حرکتو زد تا در فروش کتابش بتونه موفق باشه. این نظر من بود.
در مورد آهنگ هم حسین آهنگساز کار تقریبا بعد از شکر آب شدن رابطهی پارسیان با ایمین این حسین صمیمیترین رفیق ایمین هست و ایمین همیشه کلی از استعداد اون تعریف میکرد البته آهنگ قاضی هم به واسطه ایمین به شادمهر معرفی شد. تنظیم کننده هم میلاد بهشتی هست کارای ایرانی و ترکیهای زیادی ساخته و به شخصه خیلی وقته دنبالش میکنم و پیشنهاد میکنم کارای قبلیشو گوش بدین. البته فک نمیکردم یه روز واسه شادمهر تنظیم کنه!
چند نکته:
1.اسم تایپیک عوض کنین
2.اهنگ بد نیست انتقادا واس حضور بی مفهوم ریحانه پارسا
3.فک کنم شادمهرم خودشه داره میفروشه به این پسره مونتیگو
مونتیگو سایت شرطبندی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی به شادمهر داره
آلبوم تجربه کن و تصویر شاهکار محسوب میشننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلوی این اهنگهای جدید شادمهر
زمستونم الناز گلرخ رو پخش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدم با مهراد جم فیت بده و دنیا جهانبخت هم مدل کلیپش شه (sm120)نقل قول:
اون برنامه ی دوسال بعدشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا به اون مرحله نرسیده
همه کارا رو نباید به اسم خوننده نوشت، انتخاب بازیگر کلیپ چه ربطی به شادمهر داره.
اجرای شادمهر عالی بود واقعاً توی این کار شنیدنی شده
شعر خوب بود ولی آهنگ و تنظیم می تونست بهتر باشه
من به دوستمون انتها جان موافقم. شادمهر فقط خواسته از ریحانه حمایت کنه ولو با خراب کردن خودش. کلا شادمهر همیشه خودشو فدای دیگران کرده و قطعا در آینده هم میکنه. برید کامنتای رادیو جوان و خود شادمهر را بخونید. فقط انتقاد از حضور ریحانه تو ویدئوست وگرنه آهنگ آهنگ بدی نیست
😳😳😳اینهمه انتقاد چرا؟چندین ساله من دارم نظرات این جا رو دنبال میکنم.جز انتقاد کردن چیزه دیگه ای بلدین؟هر بار هر اهنگی اومد شما فقط انتقاد کردین.الانم گیر دادین به ریحانه پارسا که چرا تو تیزره.یعنی اگه کسه دیگه ای بود اتفاق دیگه ای می افتاد؟اتفاقا دم شادمهر گرم که حمایت کرده از پارسا.همینجوری پیش برین فردا پس فردا از شام و نهار شادمهرم انتقاد میکنید که چرا امشب این غذا رو خوردی.از لحاظ موسیقی هیچکدومتون سواد موسیقی و اعتبار موزیک شادمهر رو ندارید.یه جوری انتقاد میکنید نظر کارشناسانه میدین انگار دارید از حامد همایون انتقاد میکنید
ما یه زمانی اصرار کردیم که چرا شادمهر با رادیو جوان کار نمیکنه، اون زمان رادیو جوان تو اوج بود و کارای خوبی میومد بیرون.
اما از وقتی شادمهر با رادیو قرارداد همکاری بست که معلوم نیست دقیقا چجور قراردادی هست، رادیو جوان شروع به تغییر استراتژی خودش داد و هر روز بدتر از دیروز شد!.
دیگه خودتون کیفیت آهنگای خروجی رو میبینید روی صفحه رادیو جوان! حتی خواننده های داخلی هم کمتر باهاش کار میکنن این روزا.
حالا طبق همون قراردادی که رادیوجوان با شادمهر داره، رادیو شادمهر رو مجبور میکنه که با هر اسمی کار کنه! رادیوجوان پروداکشن شادمهر رو الکی بالابرده و فقط کار بیکیفیت داره از شادمهر میکشه!
شما حساب کن ما از اسمایی مثل محمد ناهیدی، سروش دادخواه، مونا بروزیی و .... رسیدیم به این اسمایی که اصلا نمیشناسیم! که اینا همشون با رادیو دارن کار میکنن.
شادمهر + رادیوجوان = نابودی هنر و هنرمند.
یه ایرادی هم از ترانه بگیریم که مقوا بودن ترانه رو درک کنین
دلم بارونو خواست، بارون دلم خواست
مثل این میمونه بگی
امیر کلم گیر کرده، امیر گیر کرده کلم!
اوج خلاقیت ترانه سرا شده این حرکت!
حرف اخر اینکه خودتونو زیاد اذیت نکنین، مارکت بی داستانی داریم این روزا
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من یه چیزی شنیدم پشمام ریخت. شادمهر میخواد سایت شرطبندی درست کنه(sm25)امیدوارم این خبر دروغ باشه
وقتی آهنگای یه بار مصرفشو حمایت کنیم همین میشه بیشتر از اینم تو باتلاق میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همین انجمن هنوز هستن کسایی که نمیخان قبول کنن شادمهر سقوط کرده تا بخایم امثال اینا رو که زیادن از خواب بیدار کنیم شادمهر دیگه تموم شده .... آهنگ جدید جز وکالش که اون تازه فرود و فراز زیادی گامش نداشت هیچ چیز دیگه ای نداره ترانه زیر کلاس سوم ابتدایی تنظیم هزاران مرتبه صعیف تر از تنظیمای میلاد هاشمی ملودی فوق العاده آبکی ... همین شده که دو ماه دو ماه دلتنگ آهنگ جدید میشیم در صورتی که قبلا سالی یه کار میداد همون واسه همه کافی بود
بله درسته حرفتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیز مشخص بود نه الان، از بعد آلبوم طرفدار، وقتی که آهنگهای فاجعه همیشگی و عقل و عشق حمایت شد وقتی البوم ضعیف و مسخره تصویر حمایت شد معلومه هی باید ضعیفتر هم بشه دینگ دینگ های سعید زمانی توی آهنگ سرنوشت رو میگفتین شاهکار بایدم این روزا رو ببینید.نقل قول:
ابی جان استوری حسین قربانپور چی میگهنقل قول:
حسین قربانپور هم طاقت نیاورد از افتضاح دیشب
خودش دست به کار شده
فربد جان الان از نظر تو مقصر منم ؟ من از همه ی طرفدارای شادمهر معذرت میخام و قول میدم از این به بعد شادمهر کاراشو خودش بسازه .... اما فقط بدون تنها تو طرفدار اصیل شادمهر نیستی من از سال ۷۶ هوادار شادمهرم و خوب میدونم شادمهر واقعی یعنی چی و کی .... مطمینا هیچکس خود شادمهر نمیشه برای ساختن کارهای خودش اما سعید زمانی و یا کارهای سرنوشت و امثالهم شرف داشتن به این آهنگهای لجن ضمن اینکه همون موقع من امیدوار بودم شادمهر بررگرده به روال سابق خودش نه اینگه بره تو باتلاقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفم در ادامه حرفات بودنقل قول:
اما وقتی بگی سرنوشت خوبه یا امثالهم، دیگه باید این ضعیفترها رو قبول کنی و ازشون حمایت کنی، چون استارت از اونا زده شد و به اینا رسید.
ای نیز بگذرد(sm50)
فربد جان یه سری مسایل اون زمان بود که خیلی جدی بهش پرداخته نشد شادمهر تو اون مقطع جدا قصد خداحافظی از موسیقی رو داشت و اینو من خودم شنیدم اونم از منبع مهم اون زمان یعنی امیر فرشباف ... واسه همین تیم امیر فرشباف که جدا از خوب یا بد بودنش واقعا طرفدار شادمهر بودن خودشون تصمیم گرفتن برای انصراف شادمهر از این تصمیمش انگیزه ی اونو دوباره بهش برگردونن و پیشنهاد آلبوم تجربه کن رو دادن که انصافا بعصی کارهای خوبم توش بود در ادامه شادمهر خودش از این همکاری سر ذوق اومد و تصمیم گرفت چند کار جدید و بعضی از کارهای حذف شده ی آلبوم تجربه کن رو در قالب آلبوم تصویر پخش کنه خوب ماها هم از قدیم طرفدار شادمهر بودیم دوست نداشتیم شادمهر خداحافظی کنه و گرنه همون موقع هم تو کتمون نمیرفت شادمهری که ۲۰ ساله خودش موزیکهاشو میسازه کاراشو بده بقیه بسازن و فکر میکردیم با دادن دوباره ی انگیزه ای که بهش دادن خودش دوباره دست به کار میشه کما اینکه برای کار تکرارم نکن وقت طولانی رو صرف تنظیم ارکسترالش کرد همون موقع فرشباف دوباره مجابش کرد برای آلبوم تصویرم کار بسازه چون از اولشم هدف همین بود که به خودش بیاد این ماجرا گذشت تا اینکه یهو فرشباف از برنامه ی شادمهر حذف میشه و کلا کارها رو بهداد انجام میده و بهداد تنها دغدغه ش در آوردن پول از کنار اسم شادمهره و برعکس فرشباف که میخاست شادمهر رو دوباره تبدیل به همون برند سابق کنه بهداد تصمیم میگیره از شادمهر بیزنس کنه و میاد تا میرسونش به اینجا که دیگه لب مرز نابودیه ... تموم ماجرا رو گفتم تا بدونی اون موقع که من از بعضی کارها حماییت کردم داستانش فرق میکرد ... اگه یادتون باشه همین چند وقت پیش اینجا گفتم شادمهر چند تا کار خودش ساخته و تنظیم کرده و البته یه کارم واسه ابی ساخته و تنظیم کرده همه ی این خبرا رو از فرشباف گرفتم ولی جالبه که فک کنم اون کارها باید از کانال فرشباف میومد که فعلا ارتباطشون مسدوده و نمیاد و کارهایی داره میاد که مستقیم با نظر بهداد و رادیو جوان و مافیای اطرافش مثل ایمین و اینا هستن پخش میشه ... الانم دیگه فرقی نمیکنه کی مقصره یا چی باعث شده به اینجا برسیم ولی باید یه کاری کنیم تا شادمهر نابود تر از این نشه با ادامه ی این روند احتمال همکاری شادمهر با مهراد جم هم حتی میتونه باشه و اصلا هم جای تعجب نداره ( من فقط حقایق رو گفتم و اصلا کاری ندارم فرشباف آدم خوبیه یا نه )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برای آخر ویدئوهای شادمهر تنگ شده(آونگ)
دلم برای ارمین هاشمی،شریف پور،برزویی،دادخواه تنگ شده.دلم برای ویدئوهای آس شادمهر تنگ شده،دلم برای موزیک ویدئوهایی که جلوی موزیک و تنظیم اسم شادمهر توش میدرخشید،دلم یرای انتظارهای یک ساله بای اومدن آهنگ شادمهر تنگ شده،دلم برای بالا پایین کردن انجمن های شادمهری که ی سراغی از آهنگ جدیدش بگیریم تنگ شده.
با این وضعیتی که در پیش گرفته اونایی که نزاشتن خداحافظی کنه بهش خیانت کردننقل قول:
آره خوب الان همینو میگن ... خیلی ناراضی ان از شرایط فعلینقل قول:
پایان شب سیه سپید است(sm2)
نقل قول:
به نظرت الان اصلا کاری از دست من و شمای هوادار بر میاد؟! چیکار میتونیم بکنیم که این روند نزولی طی نشه؟
نیما جان خیلی سخته چون الان یه باند قدرتمند شادمهر رو احاطه کردن که به سختی میشه ازشون شادمهر رو پس گرفت تنها کار انتقاد توی پیج خودشه که اونم باید خدا خدا کرد منجر به بلاک نشه ... فک کن اطرافیان نزدیک خودش رو به خاطر انتقادشون به شرایط فعلی کلا حذف کرده پس برگردون شرایط خیلی سخته مگه با اتحاد همه ی هوادارا ... چون الان هوادارای شادمهر چند دسته هستن عده ای قدیمی و ناراضی مثل ماها عده ای قدیمی و جوگیر که میگن همه چی خوبه و شادمهر هیچ تصمیم اشتباهی نمیگیره و از ما بیشتر میفهمه و عده ای هم از این بچه مچه های دهه هشتاد نود که میگن شادمهر آهنگهای الانش تازه خوب شده و دوست دارن تازه با مسعود جهانی هم کار کنه .... من خودم از یه هوادار نوججون شنیدم که میگفت آهنگای قدیمی شادمهر رو اصلا نمیشه گوش داد الان چند ساله آهنگاش خوب شده !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود خوشم میاد ازت که هنوز امیدوارینقل قول:
بابا این شادمهر چهارتا اهنگ با هرکی میخواد بده ولی پنجمی رو خودش بسازه
کمپین ضد رادیو جوان بزنیم واسه شادمهرنقل قول:
باید روش فکر بشه و همگانی انجام بشه تا به گوشش برسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه چند دستگی هست تو هوادارای شادمهرنقل قول:
ولی حداقل یه ملیون آدم باید انتقاد کنن از کارای شادمهر تا شاید مسیرشو عوض کنه
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهه هشتادی هستین شما یا دهه نودی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط laver [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]