(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wav آپ کن . . . (sm59)
به نخست وزیر عمام بگو ، روی حجم صدا کار کنه . . . (sm51)
سلامتی هنر مند هر چند برا شون سودی نیست . . . (sm50)
چطور بود صابر ؟
والّا من زیاد موزیک الکترونیک گوش نه دادم ، ولی تازه ها می خوام گوش بدم ، چون جدّیه !
این کارم می خواست حرف جدّی بزنه . . . (sm59) (sm50)(sm59)
سبک امبینت . . . (sm50)
دیپ و دارک . . . (sm50)
عمیق و تاریک . . . (sm172)
کارِ خودم تشریف داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد این فیلم رو خیلی خیلی دوست داشتم . . . (sm50)
تبارک الله . . . نه . . . تبارک الشیطان به نخست وزیر عمام . . . (sm46)
روی ویندوز یا روی اندروید ساختیش !؟ (sm132)
Fl Studio Windows ...نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامِ منو به خارِ کوچیکی یِ پدرِ عزیزت ابلاغ به فرما . . . (sm2)
زیباستنقل قول:
بسیار عالی . . . (sm118)
دفعه ی بعدی wav خروجی به گیر ، از همین اوّل عادت کنیم به کار با کیفیت . . . (sm59)
ام روز 3 بار خودم رو خالی کردم و تو نیامدی آغا جان . . . (sm50)
(sm2)
البته این کار رو حدود تو حدود یک ساعت جمع کردم ...
سعادت نداشتی ... (sm74)نقل قول:
بیا با هم بریم آلمان میلاد ، تو موزیک الکترونیک کار کن ، منم می رم پیش فرشته گان هر جایی . . . (sm50)
میخوام براتون موزیکی رو که باهاش اسید (ال اس دی) چسبوندم رو بزارم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والّا . . . (sm2)
حالا گفتی سعادت ، یاد یه چیزی که یکی از نیکان روز - گار برام تعریف کرد افتادم . . .
نقل قول:
بل گوش بدیم . . . (sm50)
مقصد من رفتن است ،نقل قول:
با نرسیدن خوش است
هر که به مقصد خوش است ،
مانده ی بن بست هاست ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بعد از چسبوندم اسید پرپر شدم و هنگام گوش کردن به این موسیقی در همان حال عملا پاره شدم ... (sm50)
نقل قول:
آهان داشتم می گفتم میلاد : . . .
طرف تعریف می کرد سر بازیش توی زمان جنگ بی هوده و ننگینِ 8 ساله بوده . . .
می گفت : یه شب که خواب بودیم توی سنگر ، بغل دستیم منو با هول و هراس بی دار
کرده و می گه : رضا ! رضا ! دیدی !؟ دیدی !؟ دیدیش !؟
می گم : چی رو !؟ به گیر به خواب نصف شبی !
می گه : چه طور اون نور سبز رو نمی بینی !؟ مگه کوری !؟
آغا مون اومده بود توی سنگر . . .
رضا می گه : بابا بکش بیرون از ما ، ما حتما سعادت نه داشتیم ، داغِ خودت بذار به خوابیم . . .
خلاصه کنم : اون دوست با سعادتِ آقا رضا ، الان توی کرمون یکی از
کلفت ترین ثر دار های ثص پاهه پوست دارانه . . .
باید عاقا رو دیده باشی تا بتونی هم دزدی کنی ، هم دروغ بگی ، هم حق اینو و اونو بخوری ، هم آدم بکشی ، هم تجاوز کنی و در کل تمامی کارهایی که در تمام دنیا غیرقابل قبول و غیرانسانی و حتی غیر حیوانی باشه رو انجام بدی ، بدون اینکه حتی به کسی بابت کارهایی که می کنی جوابی پس بدی ...
بدون تردید همین جوره . . . (sm50)
نقل قول:
یکی از اصلی ترین دلایلی که فکر می کنم ازدواج کردن توی
این مملکت با این قوانین ، احمقانه ست همینه :
کسی به یاد مریم های پر پر . . . (sm50)
می دونی ایرج جنتی عطایی کدوم " مریم " رو می گه !؟
سکانس خود کشی یِ دخترِ کوردِ توی فیلم : لاک پشت ها هم پر واز می کنند ،
ساخته ی بهمن قبادی رو یاد - آر ، که خودش رو از بالای کوه پرت می کنه پایین . . .
مریم ، هم سر یکی از زندانی های نزدیک به ایرج جنتی عطایی بود که بعد از تیر بارونش
می ره کوردستان پیش پدر و مادرش . . . از درد و فشار ، یه روز . . . بالای کوه . . .
کار رو به حد می رسونه . . .
این خاکِ نفرینی ، مریم و ندا و سیمین و هزارونی دیگه رو بلعیده . . .
(sm50)
مرگ ، پایان کبوتر نیست ...
(sm27)
بچه شیرخواره چند ماهه از زیر آوار آوردن بیرون
دیگه به چی دلخوش کنم . نمیدانم به چه امید دارم زندگی می کنم
رئیس جمهوری که خودمم رفتم بهش رای دادم آمد تو زلزله زده ها وضعت رو دید ولی مثل همیشه فقط لبخند میزد
رئیس جمهوری که آمد و گفت مردم باید خودشان یه فکری به حال خودشان بکنند ما هم دعاگو هستیم
مردمی که داغدار زندگی و عزیزان از دست رفته رو دارن دیگه به چه امید و با کدام نیرو خانه ای که مسبب اصلی اون دولت بود رو از نو بنا کنن ..
اکثر مردمی که الان یه چادرم ندارن برای سکان اونوقت شماها توی تخت خواب گرم و نرم به خواب میرید در حالی که چند روز دیگه بارندگی و یخ بندان شروع میشه .
میشه واقعا لبخند زد ؟!
دیگه حالم از خودم و این جا هم به هم میخوره ..
که غیر از ما کسی به فکر ما نیست...
(sm50)