این چجوری کار میکنه میخوام بلاک کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
این چجوری کار میکنه میخوام بلاک کنم
کرک نکردی تو هنوز ای خداااااااااااا ..
چجوری مجوریشو نمیدونم کرک وین 10 میخوای بگو ..
نکات مربوط به فعال سازی:نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- در حال حاضر هیچ Product Key و Serial Number برای این ویندوز وجود ندارد و اگر ویندوز را نصب کنید، نمیتوانید آن را فعال کنید!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیلد 240 آخریش کرک شد چقد میدی !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178) سون ارجینال رو لپتاپم بود پاک کردم و گرنه الان نسخه ارجینال داشتم
برو کونتو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرک نشد باید بری بدینقل قول:
گوه اضافی نخورین اینم مدرکش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)