آخه میلاد میگه رو لپ تاپ نصب کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه میلاد میگه رو لپ تاپ نصب کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا محسن اون طوری کار نمیکنه که بگه خب حالا یه البوم ببندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدام داره کار میکنه اگر خبو باشه میره تو الوم نه میره تک اهنگ یا تو ارشیوی که احتمالا هیچ وقتم شنیده نمیشه!
این مدت هم خیلی بیشتر از 10 تای پارو کار ساخته.....با بهروز و صفاریان و روزبه و....مسغول بوده مدام
موازی پارو احتمالا خیلی اهنگای دیگه هم اماده کرده و وقتی اسم میده قطعا با حداقل های البوم رو به رو هستیم
ژنتیک و کمبود روی و ضعیف بودن بدن بهانست (sm2)ایراد از همینجاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امپول بزنه بهتر از طاسیه فک کنم تقاص مسخره کردن معلماس که ایند کچلیشونو مسخره کردیم(sm172)نقل قول:
یس(sm120)
تنها کسی که تو پی سی داره بازی میکنه منم (sm128)نقل قول:
من 1ما ـه کارآموزی ـم تموم شده نرفتم برگه ـمو ببرم واحد ارتباط با صنعت میگن دیر بری نمره ـتو نمیزنن باس از نو بری کارآموزی (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بقیه دوران خدمتمو میرم سرباز معلمی (sm120)البته اگه بتونم لیسانس و تا دوسال دیگه بگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه کرک پیدا کردم 8 مگ ولی بازیشو هنو دانلود نکردم امتحانش کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ما ارثی نه سپید میشن نه کچا میشیم (sm120)نقل قول:
بابام 51 سالش ـه تازه ریشش داره سپید میشه (sm120)
دختر نی تو تایپیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کمبود هورمون بخار زدنه یعنی مسی از همون بچگی میزد(sm2)
کمبود روی هم با ادرار زیاده و کم خوردن ماده غذایی که روی دارن هر چی ادرار زیادتر باشه روی بدنت کمتر میشه
میدونستی 10 دیقه س..ک...س مساوی است با نیم ساعت ورزش(sm98)حرف بدی نزدم تو تلویزیون جدیدا همه راحت به زبون میارن(sm120)