همه ویندوزا proنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد عجول نباش دو روز بگذره عادت میکنی
نمایش نسخه قابل چاپ
همه ویندوزا proنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد عجول نباش دو روز بگذره عادت میکنی
بابا الان سی دی میخام بریزم تو هارد چجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
pro من دارم مشکلی ندارهنقل قول:
خب ببین اون ترتیب نمایش درایوات چجوریه یه کلیک راستی چیزی درایو سی دیو نشون میدهنقل قول:
این شد مشکل میخوای بری وین عوض کنی ! مث این دخترا که دنبال جنس صورتین پیدا نمیکنن میگن به درد نمیخوره
(sm2)
الان که مثلا رو 125 گذاشتم اوکی هستش اینجور جاها نوشته ها محو میشن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخواد مشکل داشته باشه برای منم نمیومد یا همونی که گفتم یا دیوایستو نشناخته که اونم راه داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی نقاشی میکنی(sm70)
هارد 500 جوابتو میده؟(sm70)
درایو رو نشناخته چکار کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]