(sm120)رایت میکنم + خیلی چیزا رو پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)رایت میکنم + خیلی چیزا رو پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرچ بزن من قبلا تو این فرومای کامپیوتر این مشکلو زیاد دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3500 هارد دارم جواب نمیده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حالت (sm59)
ویندوز قبلیارو میدونم چهجوری ردیف میشد اما این(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)دیس پی سی درس شد گرچه اونی که باس میشد نشد ولی بازم خوبه
ماله من که از اول درست بود
تو دیوایس منجر اصلا سی دی دی وی دی نداره
(sm120)ها راستی میگم یکی دیگه ام بود این نرم افزار عکس فک کنم چون اکتیو نیس به اون نرم افزار دیفالت خود ویندوز دسترسی ندارم
تو الان یه dvd میذاری نمیخونه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه
- (sm30)