خب طبیعی ـه که... مگه تو حفظ نیستی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب طبیعی ـه که... مگه تو حفظ نیستی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسرائیلو امتحان نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو دانشگاه پی اس 13 همه بارسا و رئال و بایرن و... برداشته بودن من نیوکاسل به جز یه نفر همشونو بردم خدا وکیل (sm2)فقط تو نیمه نهایی به یه جاکش خوردم هر چی ضربه کاشته میزد گل بود (sm2)منم نه نفره شدم دیوث داشت دو رقمیم میکرد (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه جزو حفظیاته ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عموم با زن نشسته آموزش و پرورش ـه... قطعا آشنا داره باس بهش بگم... ترم دیگه 14 واحد دارم و تموم (sm172)نقل قول:
ورزشگاه برنابئو تو فیفا 15
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هفته افتاده به پخش سری کامل... من 3شب پیش دیدم 2رو گذاشته بود خار و مادر سانسورم یکی کردن لاشیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونی چه لذتی داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن این کریرشو بلدی ؟(sm120)
من میخوام بازیکن بخرم باید چه جور بخرم ؟
من که از خرداد ماه بیکار بیکارم نه درسی نه کلاسی نه دانشگاهی فقط یه معرفی به استاد داشتم که قبول شدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیکاری خیلی خوبه(sm51)