کرمان نیستم فعلا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کرمان نیستم فعلا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تارا کلا کرمونی پسنده (sm59)
پدرش یکی دو ماه پیش اومده بود دانش گاه باهنر رفتم دیدمش !
خدا بود (sm50)
مکتب سقا خانه مکتب مدرن مذهبی (sm50)
امیر تاپیک امین عنوانش ( منتشر شد رو یه ت جا انداختید البته چیزی نیستا یه وقت بی احترامی نشه ، گفتم بگم ) (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پُت ریز کِردم (sm138)
قرون در مابین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال می کنی خود من رفیقی ؟ (sm59)نقل قول:
چی میگی ور خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین می گم نیستی !
می گی خسته ام !
(sm19)(sm59)نقل قول:
(sm50)
بارانو میگم که هستم ... (sm120) منتها کرمان نیستم (sm120) و در مجموع خستم (sm120)نقل قول:
حسش می با باشه نی (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ! ها ! (sm59)
فقط تویَم مِث " زاغو " سگ اخلاقی (sm2)
(sm81)
منم یه بار همین بلا اومد سرم سیمارو تمام چک کردم اونجاهایی که قبلا با چسب وصل کرده بودم به همدیگه بازشون کردم و دوباره وصل کردم گفتم شاید اینا قطع شده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد رفتم تو جعبه تقسیم داخل کوچه در نداره باران خورده بود زنگ زده بود رفتم تینر و یه مسواک آوردم نشستم تمیزش کردم بعد با یه چیزی بستمش که دیگه باران نخوره الان ازون موقع تا حالا یه بارم قطع نشده (sm120)
توام اگه میتونی اون درگاهتو یه خورده دستکاری کن شاید بهتر شد
گم ورو (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شعر رو بفرست موزن بخونه (sm2)
(sm2)اون قسمت "و در مجموع" رو یه لحن بزاره روشنقل قول:
چتو شدی مگه ؟ خوبن سلامتن ؟نقل قول:
(sm2)دایرت المعارف کرمانی رو بیارید بچه ها بخونن
نقل قول:
هِچی بابا شاش داره (sm2)
آرمین توام از پست های صابر تشکر کن بنده خدا بشه 1000 تا (sm2)
(sm2)
گا مخور (sm2)نقل قول:
تشکر زدم که (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm51)
من ندیدم(sm2)نقل قول:
بدبختی صابر یه اخلاق داره هر کی م بیاد بگه دیوث قرمساق بیا اینو بخور از دکمه تشکر استفاده میکنه همیشه من نمیدونم شایدم دوست داره بخوره (sm2)(sm2)
(sm2)
گلزار رفته رستوران زده به اسم انار فکر کن ببین چقدر بازار کارش کساده
بیا صابر 1000 تا کردمت (sm2)نقل قول:
قبلا هم بهت گفتم چووونی !
1000000 ( یک میلیون ) تشکر فقط کار 01 دقیقه است . (sm2)
تاپیک *ورن !!!
(sm118)بی نظیره (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فازت چیه تو کامران (sm2)
برو حال کن دیگه من و آرمین کردیم ت 1000 (sm2)نقل قول:
محسن باید آلبوم بعدی
کلش طرب انگیز کار کنه
الکترونیک
یعنی عالیه این بشر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چه این چه حرفیه (sm77) دارم از خواننده مورد علاقم آهنگ گوش میدم، امین حبیبی هم جزء لیست خواننده هام هست / این تغییر آواتار و امضا یه حرکت حمایتی تبلیغاتی هست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی کیو کرده (sm173)
یعنی همون آواتار (sm2)به جان خودم یه ساعت دیگه دوباره عوض میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا تو نه باشی سولاخی نیست ! (sm2)
(sm59)نه به این زودی. میذارم باشه تا کار داغ هست . باید از امینم حمایت کنم یعنی از هر دوشون هم علی هم امین (sm50)نقل قول: