اکبر جان چطوری مشتی ؟ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر جان چطوری مشتی ؟ (sm50)
والا تا اونجایی که من شنیدم فقط کولر مستر فن سی پی یو کم صدا میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باز مهم تر از اون به نظرم خود مادربرد چونکه من الان اینی که گذاشتم در حد لپ تاپ صدای سیستم اومده پایین کنارش وایستی اصن نمیفهمی سیستم روشنه تو مشخصاتش نوشته بود fan xpert هوشمند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)خوبم خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نگاهی به این بنداز ببین خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طاقت نداری ببینی، می دونم
این همه طاقت و صبوری از من...
(sm50)
این برند که کارش درسته ولی بازم از خود شرکتیا بپرسی بهتره
هیچکدومتونم که وین 10 نصب نکردین چارتا ادم مغزامونو بذاریم رو هم موشکلاتو حل کنیم
همچنان می نمویی
خرابتم (sm50) طرفدار پلی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]