آواتارت چقدر لپ داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آواتارت چقدر لپ داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا همون تبلیغات ادیداسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش می گفت will be haters(sm120)
ببین برادر من کاری به این چیزا ندارم ولی پوست اندازی تخم میخواد که هرکسی نداره (sm120)نسل طلایی تو فوتبال به وجود نمیاد مگر با جوون گرایی (sm120)اراگونس تو اسپانیا رائول کبیر رو کنار گذاشت تا ویا و تورس شکوفا بشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه که سخت میشه ...ولی تو رئال -بارسا رُ میگی بارسایی که 11 نفره ما رو میترکوند و ما 3 تا هافبک دفاعی میذاشتیم جلوش میباختیم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عراقیه که با جون کندن اردن و فلسطینُ برد(sm120)
در ضمت اینکه ما بازی رو برگردوندیم تو این بازی خوبه ولی جلو تیمای یکی دو لول بالاتر جواب نمیده (sm120)
کیروش شانس اورد اینجوری به عراق باخت.. ملت هم که جو زده.. هی غیرت غیرت میکنن.. میگن اینو نگه داریم(sm120) وگرنه میرفت مرحله بعد به کره هم میباخت همه میگفتن بندازینش بیرون با این بازیهای تخ*میشون(sm120)
جا داره یه یادی هم از عمو دل بکنیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرض مثال من بیام باران از مدیریت امیر خوشم نیاد چون میام باران پس جزو دار و دسته امیرم ؟(sm120)دلیل اومدنم میتونه خیلی چیزا باشه مثل بچه های اینجا یا فضاش (sm120)
البته ما امیر رو دوست میداریم (sm120)
دقت نکرده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم شبیه جسی تو بریکینگ بد شده نکنه خودشه (sm120)
حسین میدونه با اینکه ملت ما از بازی تیم ملی تو جام جهانی جو زده بودن ولی من از همه بیشتر مخالف بودم چون چیزی به فوتبالمون اضافه نکرد نه جوونی معرفی شد نه پدیده ای و نه ترانسفری داشتیم (sm120)ولی جام ملت ها خوبیش این بود لااقل تو تیم ملی رگه های پوست اندازی رو دیدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثالت مزخرف بود ...مثل اینکه بگی من از روحانی خوشم نمیاد پس تو ایران نمونم ....تو با امیر کاری نداری ...ولی اون سرمربی یه تیمه و نمیشه باهاش کاری نداشت (sm120)نقل قول: