نابغه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوکو چی؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نابغه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوکو چی؟(sm120)
سیب زمینی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامانش سیب زمینی آب پز کرده بود گذاشته بود پوره درست کنه خوابیده بود...مام نمیدونستیم اومدیم جان فشانی کنیم کوکوشون کردیم(sm120) گفتم من بلدم 4 تا تخم مرغ زدم توش مامانش گفت باید 2تا میزدی(sm120)
دیگه توش چی زدی خوب بلد نیستس اظهار نظر نکن مجبوری(sm120)نقل قول:
نعناع فلفل نمک زردچوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باباش گفت حالا ما که به زور خوردیم ولی دست گل کدوم یکیتون بود(sm120)
مودوروتور(sm132)
با افتخار سرتو میگرفتی بالا(sm120)نقل قول:
با افتخار گفتم کار اون بودنقل قول:
(sm74)
بتی (sm127)
ﺻﻒ ﻧﻮﻧﻮﺍﻳﻲ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﺎﺭﻭ ﺍﻭﻣﺪ ﮔﻔﺖ : ﺍﻗﺎ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺻﻔﻪ ؟ . . . . . ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ : ﻧﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺩﻓﺎﻋﯽ ﺑﺴﺘﯿﻢ ﺷﺎﻃﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﮐﺎﺷﺘﻪ ﺑﺰﻧﻪ..