دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ميتوني كه ممنونت ميشم
البته دوباره شرمنده ت ميشم (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ميتوني كه ممنونت ميشم
البته دوباره شرمنده ت ميشم (sm25)
آره اميرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35) دارم میگیرم
اواتارتو عوض کن با امیر هی قاطی میکنمت
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمتون گرمنقل قول:
دو تا نشه حالا (sm120)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم 2 تا شد اول خریدم بعد پیغام امیرو دیدم(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس فروشگاه : پس فکر می کنی چیزی که لازمه اینکاره رو داری؟
تد : بهت میگم چی دارم.رایحه ... زنت رو تو نفسهام دارم.
رئیس فروشگاه : هیچکس تا حالا اینطوری باهام حرف نزده بود.
تد : برای اینه که دهناشون مشغول سینه های زنت بود.
رئیس فروشگاه : استخدامی .
تد : لعنتی !
Ted
(sm2) این تیکه هایی که با رئیس فروشگاه حرف می زد کرکر خنده بود
نوید فرستادم به سینام گفتم برات فرستاد (sm120)
امير و عليرضا دمتون گرم (sm19)
شرمنده كرديد (sm25)
(sm120)امشب شب نویده فک کنم همینجا وسط تالار بهش زن هم بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وب س-ک-س-ی می دی ؟ (sm2)
شوخلوخ کردم (sm120) سینا شماره (sm120)نقل قول:
(sm120)دمتون گرمنقل قول:
آخرش مديون ميشيم به همه (sm2)
- (sm132)
(sm30) دهنت سرويسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید در حال خواستگاری بودی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نه باونقل قول:
اين داستانش خيلي متفاوته (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالش خوب نيست (sm25)
در 60 سال عمر
(sm70)
(sm70) حسامز همه اونا که گفتی از سر ناچاری بوده شکم گشنه باشه ناچاری کار کنی
(sm70)اونا که همش مطالعه میکنن ارث پدری بهشون رسیده مث صادق هدایت و ملاصدرا و فردوسی
(sm100)سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستمت خوبه؟
(sm50)عبدالوهاب شهیدی چقد غمگینه
دو تا آبنبات مشکی
آلویی یا تمشکی
که صدتا برق می زنه
مث میوه ی بهشتی
کاش می شد دوباره
برف و بارون بباره
الستون و ولستون
تورو پیش من بیاره
(sm120)
گاه سوی وفا روی
گاه سوی جفا روی
آنِ منی کجا روی؟ (sm50)
بی تو به سر نمی شود
نویید مخرو زدی یانه ؟
(sm55)(sm20)نقل قول:
بانک ورزش- شاید باورنکردنی باشد، اما علی دایی با دریافت حدود 700 هزار دلار برای هدایت پرسپولیس در یک فصل، از 9 مربی حاضر در جام جهانی 2014 گرانتر شد! به گزارش بانک ورزش، به این ترتیب شهریار دستمزدی بالاتر از هررا، آپیا، کواچ، سوسیچ، استفان کشی، فینکه، پینتو، روئدا و سوارس دریافت خواهد کرد. این مربیان در جام جهانی به ترتیب هدایت تیمهای ملی مکزیک، غنا، کرواسی، بوسنی، نیجریه، کامرون، کاستاریکا، اکوادور و هندوراس را بر عهده داشتهاند. این بیگمان دستاوردی بزرگ و غرورآمیز برای فوتبال ایران است. لبخند بزنید لطفا!
(sm2)
«« کاور موزیک Where Is The Love توسط will.i.am و فینالیست هایش ZK و Anja Nissen در فینال فصل سوم The Voice AU »»
Size: 88 MB | Quality: HD 720P | Host: Uploadbaz/boy
-----------------
اصل این موزیک توسط گروهِ خود ویل آی اَم یعنی The Black Eyed Peas خوانده شده است.
(sm126)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقاشی کشیدن از مسی
جالب بود
Leo Messi
720
480
قلعه چند میگیره اونوقت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو نداشتی؟(sm126) خامس رودریگز بنزما گرث بیل کروس هم قبوله (sm126)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
نقل قول:
Cristiano Ronaldo
Direct Link
اقا یه شارژ 500 تومنی بدید گیرم خدایی خیلی حیاتیه
(sm120)پفیوز تو که خودت شارژفروشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
فاحشه (sm2)
(sm2)من شارژ تالیا رنگ میکنم جای شیلتر شکن میفروشمنقل قول: