(sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm29)
تکذیب می کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد این چی بود ریکوئست داده بودی توو فیس (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خوش خرامان میروی ، جان جان بی من مرو (sm50)
کدوم ؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج بازیدایی که از پیج ادم میشه رو میگی (sm55)
عاقا کسی نمیدونه چرا با ۲ تا سیستم وصل میشم به یه وای فای ، یه سیستم از اون یکی سیستمه سرعتش بیشتر ؟؟؟ (sm29)
چجوری میشه سرعتارو برای هر کدوم به یه نسبت کرد ؟ (sm55)
(sm18)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوقققققققققققققنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحیاتش لطیف شده پسرمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم لهراسبی که سیرک بود صد رحمت به عسکری
البوم علمشاهی هم که (sm3)
همه ریدن (sm3)
کرم از خودت(sm70)به من که دیگه نگو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی مزخرف اسپویل! واسه همین من همیشه وقتی تموم میشه همرو با هم میبینم (sm14)
حبیبی نسبتا خوب بود (sm50)
حبیبی بهتر بود ولی اونم ایده نداشت
الان ممر میاد میگه
کامنت باند میکس مسترینگ (sm77)
(sm59)
آره هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جوریاس؟ میگه فلانی پیجت رو دیده ؟
افتخار هم صحبتی و حضور نمیده دیگه (sm2)
با بزرگان میپره (sm14)
اره ولی بازش کردم گفت باید ۲ سه جا اول ثبت نام کنی انگار ، چندتا لینک داده بود ، بعد نشون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا به درد نخوره
ای بابا(sm29)نقل قول:
راستی تو کجای تهرانی ؟
داره از میکس و مسترینگ شروع می کنه یه شعر بگه بعدش ملودی و اهنگسازی ، تنظیم رو تموم کنه و .... ، کارو ببنده واسه البوم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm80)
(sm29) مینی سیتی ، تو کجایی ؟ البته کجای توابعی (sm14) ما اطرافش (sm14)نقل قول:
مرکز توابع (sm41)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
توابع: مهد تمدن ایران زمین (sm2)
(sm2)
بی دردای مایه دار (sm25)نقل قول:
(sm14)
فعلن که تو ساز به دستی (sm70)نقل قول:
قرضی مینوازیم (sm70)نقل قول:
avenged sevenfold - Desecrate Through Reverance(sm34)
آهوی پر کرشمه
اومد به پای چشمه
راز و نیاز لب هاش
لب های خشک و تشنه
(sm34)
مجید خراطها
(sm34)
خيلي جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا هم از اين كليپا پخش شد
همين شبكه ي من و تو يه كليپ پر كرده بود كه ايراني ها شعرش رو ميخوندن
يك نفر از اون ها هم دستگير نكردن (sm29)
گفتم و ميگم صد دفه اينجا
ميپرستمت بيشتر از اين ها
من دوستت دارم قد يه دنيا
آره دوستت دارم قد يه دنيا...
قد يه دنيا...
قد يه دنيا...
آره دوستت دارم قد يه دنيا...
(sm47)
دراگان اسکوچيچ به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال فولاد خوزستان معرفي شد.
فركي كجا رفت پس ؟ (sm29)
تیم ملی (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهرمانه (sm19)
گل من گلایه کم کن
ابر غصه ابدی نیست
بذار اسمون بباره
گریه هم چیز بدی نیست
(sm47)
عه ببخشید این یکی اسلوئه (sm14)
چه صدای لطیفی داره مارتیک (sm50)
یه دمو انگار سیاوش داد بیرون جدیده ؟ (sm29)
چه گیتاری نواخته میشه اخ اخ