من برم بخوابم دیگه (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم بخوابم دیگه (sm27)
(sm2)و راموس که میلاد رو از اوبی بودن نجات داد (sm2)
وحید خواب *** میلادو ببینی (sm2)(sm93)
بيل: از استرلينگ ميخواهم به رئال بپيوندد(sm3)
به زودی به امثال استرلینگ و یانوزای و رویس احتیاج پیدا میکنیم(sm50)
حسین کجایی ؟
با اختلاف میای(sm120)
عادت هواداران رئال به هو کردن اسطورهها
هو شدن کاسياس يک بار ديگر بي رحمي هواداران رئال نسبت به ستارگان و اسطوره هاي اين تيم را نشان داد.در آخر (sm89)
هواداران رئال خیلی زیاد عاشق بازیکنان می شوند اما وقتی آنها دچار مشکلی می شوند، با بی رحمی قضاوت می کنند.(sm120) ایکر کاسیاس اولین نفری نبود که در این استادیوم هو می شود و مسلما آخرین نفر نیز نخواهد بود.
حتی آلفردو دی استفانو، بزرگترین بازیکن تاریخ رئال مادرید نیز از سوتهای هواداران بی نصیب نماند.(sm120) شاید تنها کسانی که از این سوتها جان سالم بدر برده باشند، دسته پنج کرکس بودند. برای هواداران رئال مسائلی مثل تکنیکی بودن، جنگندگی ، تعصب و ... خیلی مهم است و میشل یا بوتراگوئنو این عناصر را در خود داشتند.
زین الدین زیدان، اسطوره دیگر تاریخ رئال نیز زمانی قربانی عجله سکوهای برنابئو شد. کریستیانو رونالدو، رونالدوی برزیلی و ... نیز زمانی توسط هواداران رئال هو شدند. پس عجیب نیست که نوبت به کاسیاسی برسد که تا همین چند ماه پیش رئالی ها با تمام وجود دوستش داشتند.
کجایی ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرچه چشمم آب نمیخوره ولی خدا کنه آخرش همه چی ختم به خیر بشه (sm50)
تا نیم فصل اختلاف رو 3 امتیاز کنیم
نیم فصل پوگبا رو بگیریم حداقل تو لیگ بتونیم استقاده کنیم (sm50)هر چند بعیده ژانویه خرید بزرگی انجام شه (sm50)
کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم رئال مادرید روز دوشنبه در آستانه دیدار فردا شب تیمش مقابل بازل سوئیس در رقابت های چمپیونزلیگ با خبرنگاران صحبت کرد و اظهار داشته که قطعاً در این فصل صحبتی در مورد دروازه بان ها نخواهد داشت.بنا به گزارش as، آنچلوتی گفت: "لازم نیست که من با استفاده از کلمات به این موضوع خاتمه دهم. من موضع خود را به طور واضح اعلام کرده ام. من قصد ندارم آتش بحث هایی که در داخل تیم وجود ندارد را داغ تر کنم. من امسال در مورد دروازه بان ها صحبت نخواهم کرد."
هو شدن کاسیاس: "کاسیاس تجربه زیادی دارد، و شرایط را خیلی خوب درک می کند و من این مسئله را بدون هیچ مشکلی حل خواهم کرد."
جو فردا شب برنابئو: "هواداران آنچه که در داخل زمین رخ می دهد را دنبال می کنند. اگر ما خوب بازی کنیم، آنها حمایت خواهند کرد. اگر خوب بازی نکنیم، طبیعی است که آنها توقعات بیشتری از ما داشته باشند."
دفاع از عنوان قهرمانی: "ما باید در این مسابقات، که مهمترین تورنمنت دنیا است، تیمی رقابتی باشیم. ما از فصل گذشته خاطرات فوق العاده ای داریم و به سختی کار خواهیم کرد تا کاری که فصل گذشته انجام دادیم را تکرار کنیم. من این ترکیب را با هیچ ترکیب دیگری در دنیا عوض نمی کنم."
خامس-ژابی آلونسو: "من از اینکه خامس اینجاست، بسیار خوشحالم. هرکاری که ما انجام داده باشیم، به عنوان یک باشگاه و مجموعه انجام داده ایم. تکرار می کنم؛ من ترکیبی که در اختیار دارم را با هیچ ترکیب دیگری در اروپا عوض نمی کنم."
اظهارات کریستیانو: "من ترکیب خیلی خوب و خیلی رقابتی دارم و بازیکنان نیز همین احساس را دارند. هیچ کدام از بازیکنان ما شکی ندارند و همه آنها از بودن در اینجا بسیار خوشحال هستند. کیفیتی که در این تیم وجود دارد، آن را در میان بهترین های اروپا قرار می دهد."
آیا احساس می کنید که از حمایت هیئت مدیره برخوردار هستید؟ "من احساس مربی را دارم که باید برخی چیزهای مشخص را اصلاح کند، همان طور که فصل گذشته این کار را انجام دادم. این بازی در زمان خوبی از راه رسید تا بتوانیم واکنش خوبی نشان دهیم و نشان دهیم که این تیم چگونه می تواند خوب عمل کند. یک شروع خوب در این رقابت ها بسیار مهم است. ما واقعاً مثل فصل گذشته برای این تورنمنت آماده هستیم و تلاش خواهیم کرد تا بار دیگر آن را فتح کنیم."
سختی ها: "ما باید به بازیکنان جدید عادت کنیم و تلاش کنیم تا با انگیزه بیشتری بازی کنیم. ما بازیکنانی داریم که در اواخر آگوست به تیم اضافه شده اند و زمان کافی برای تمرین کردن با آنها را نداشته ایم. آنها به زمان نیاز دارند."
مشکل در توپ های مرده (شروع مجدد): "ما در دفاع کردن مقابل ضربات ایستگاهی در تیر یک مشکل داریم. همان اتفاقی که در آنوئتا رخ داد. ما روی آن کار می کنیم تا در موقعیت ضربات ایستگاهی بهتر عمل کنیم."
تغییرات در ترکیب اصلی: "این بحث نگرش است، به همین خاطر بود که من ترکیب تیم را تغییر ندادم. فردا هم ترکیب تیم همان خواهد بود. ما به ثبات بیشتری نیاز داریم. سطح بازی امسال ما بهتر از فصل گذشته نیست اما به ثبات و همکاری بیشتری نیاز داریم."
کالدرون: رونالدو از سیاست های فلورنتینو پرز خسته شده است
کالدرون معتقد است جدایی بازیکنان کلیدی تیم مانند ژابی آلونسو و آنخل دی ماریا، باعث ناراحتی او شده است.
رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه رئال مادرید، معتقد است کریس رونالدو دیگر از حضور در این باشگاه راضی نیست.
رونالدو در سال 2009 از منچستریونایتد به رئال پیوست و با این تیم قهرمان لالیگا، چمپیونزلیگ و کوپا دل ری شد. او در 5 سال اخیر تاثیرگذارترین بازیکن رئال بود و رکورد گلزنی فوق العاده ای از خود به جا گذاشت. اما کالدرون معتقد است جدایی بازیکنان کلیدی تیم مانند ژابی آلونسو و آنخل دی ماریا، باعث ناراحتی او شده است.
او به تاک اسپورت گفت:" برداشت من این است که از سیاست های رئیس فعلی باشگاه ناراحت است. وقتی او به رئال آمد، آرین روبن اینجا بود. او فکر می کرد که می تواند همکاری خوبی با او داشته باشد اما روبن فروخته شد. دو سال بعد ایگواین را فروختند و او این اتفاق را دوست نداشت. سال گذشته آنها اشتباه کردند که مسوت اوزیل را فروختند و امسال هم با فروش ژابی آلونسو و دی ماریا این اشتباه را مرتکب شدند."
رونالدو سال گذشته قراردادش را با رئال تا سال 2019 تمدید کرد اما به تازگی شایعاتی در مورد احتمال پیوستن او به یکی از دو تیم شهر منچستر منتشر شده است.
تا مهر گیریفتارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر سایت ....بی شرف دل و ذماغ نذاشته برامون پیر سگ(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با اختلاف بدبین ترین هوادار دنیا هستم حتی در اوج ....الان از بدترین حالت چند لول نا امید ترم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 هفته بدون هافبک دفاعینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لیورپول میترسم و از آبان(sm50)
امشب به مشکل نخوریم بلند صلوات بفرستین
مشکل تیم فقط همون هافبک دفاعی هستش ، فاصله دفاع و حمله خیلی زیاد شده
ایارا رو داریم مثل شیر (sm59) بازیساز هم بهتر از خامس؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید امضا و آواتار در چه حده ؟
در حد لالیگاست (sm120)
وراتی که به عنوان اصلی ترین گزینه رئال برای جایگزینی ژابی آلونسو شناخته می شد قراردادش را با پاریسن ژرمن تمدید کرد. هافبک فرانسوی قرارداد خود را تا سال 2019 تمدید کرد تا به نوعی از رئال دور شود
خجکله (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم فوتبال رئال مادرید در اولین دیدار خود در لیگ قهرمانان اروپا موفق به برد 5-1 برابر بازل شد.
کهکشانی ها علاوه بر شروعی عالی در این تورنمنت به رکورد جدیدی دست یافتند و بعد از گل پنجم که توسط کریم بنزما به ثمر رسید، رئال مادرید به تنها تیمی در اروپا تبدیل شد که در رقابت های اروپایی 1000 گل به ثمر رسانده است.
مادریدی ها تا به حال 826 گل در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا، 57 گل در جام برندگان جام اروپا، 111 گل در جام یوفا و 6 گل در **** کاپ اروپا به ثمر رسانده اند.
لوکا دیشب بهترین بازیکنمون بود (sm127)
کلا بازیکن خوبیه ولی خیلی بازیش تو چشم نیست!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از 2-3 هفته(sm120)
ونگر: نخریدن رونالدو بزرگترین اشتباهم بوده است
ونگر معتق داست که سال 2003 به خرید رونالدو نزدیک بوده است.
آرسن ونگر، سرمربی آرسنال عنوان کرد که بزگترین اشتباهش نخریدن کریستیانو رونالدو از لیسبون در سال 2003 بوده است.
رونالدو سال 2003 با 15 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و پس از آن، دو بار به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب شد.رونالدو همچنین 3 قهرمانی لیگ برتر، 2 قهرمانی چمپیونز لیگ و 1 قهرمانی لالیگا در کارنامه اش دارد و ونگر عنوان کرد که کاش او را در اختیار میگرفت.او گفت: "بزرگترین پشیمانی ام نخریدن رونالدو بود. به خریدنش در سال 2003 نزدیک بودیم. و همچنین نه تنها به تیم ما نپیوست، بلکه منچستریونایتد رفت که البته هنوز هم از این موضوع ناراحت هستم."ونگر سپس ادامه داد: " برای دو دلیل دوست دارم سرمربی دیدیه دروگبا باشم. اول اینکه دلم برای بازی هایش در مانس فرانسه تنگ شده استو من او را از آنجا میشناختم و از دستش دادم و دوما زیرا در بازی های بزرگ بسیار خطرناک ظاهر میشود و ضربه های بزرگی به حریفان میزند."
ونگر(sm120)
یواخیو لوو: هیچ شکی ندارم که کروس در رئال مادرید موفق خواهد شد؛ نویر با سبک خود دنیای فوتبال را تغییر خواهد داد
بنا به گزارش Marca، لوو در مصاحبه با Kicker اظهار داشت: "کروس خیلی بالغ تر شده است. او از یک بازیکن جوان و با استعداد به یکی از اعضای ضروری تیم تبدیل شده است. او هرگز عصبی نمی شود. اگر به او نیاز دارید، می توانید از همان روز بعد در هر تیمی از وی استفاده کنید. من هیچ شکی ندارم که او در رئال مادرید موفق و پیروز خواهد شد."
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یواخیم لوو همچنین در مورد دروازه بان خود، مانوئل نویر نیز صحبت کرد و با اشاره به پیروزی مقابل برزیل در جام جهانی 2014، گفت:"ما در این بخش یک مزیت روشن و واضح داریم: دروازه بان ما در آن بازی یار یازدهم ما بود. فکر می کنم نویر در حال آوردن تغییراتی به دنیای فوتبال است. او تنها با موقعیت های بیرون از محوطه خود مقابله نمی کرد. به عبارتی، او اولین فردی است که بازی را باز کرده و سایر بازیکنان را سازماندهی می کند. این آینده فوتبال است."وی در پایان نیز در مورد جنبه های دیگری از بازی دو تیم آلمان و آرژانتین در فینال جام جهانی صحبت کرد که با پیروزی 1-0 ژرمن ها به پایان رسید: "آرژانتین و آلمان تیم هایی بودند که کمترین خطا را مرتکب شده بودند. در عین حال، آرژانتین و ما تیم هایی بودیم که بعد از گرفتن توپ و انتقال آن از دفاع به حمله بیشترین گل زده را داشتیم."
گرث بیل: شاید روزی به تاتنهام بازگشتم
به گزارش بخش بین الملل سایت گل، گرث بیل میگوید: "من هیچگاه شبهای اروپایی فوق العاده وایت هارت لین را فراموش نمیکنم. آنها فوق العاده بودند. تاتنهام همواره در قلب من خواهد بود. امیدوارم که هواداران آنها هنوز بعد از رفتنم، من را دوست داشته باشند. من هواداران تاتنهام را دوست دارم و شما هیچگاه نمیدانید شاید روزی به آنجا باز گشتم.
"امیدوارم که آنها درک کنند که در حال حاضر رئال مادرید مشخصا باشگاه بسیار بزرگی است که به تصمیم من احترام میگذارد. وقتی رئال مادرید پیشنهاد داد بسیار برای من دشوار بود زیرا تاتنهام جایی بود که در آن بسیار راحت بودم."
خوانفران: اگر من هم بدن کریستیانو رونالدو را داشتم، پیراهنم را در می آوردم!
بنا به گزارش Marca، این بازیکن که به صورت قرضی از رئال بتیس در دپورتیوو حضور دارد، گفت: "مردم واقعاً همه چیز را در مورد کریستیانو درک نمی کنند. او یک سخت کوش است، یک حرفه ای و پسری خوب؛ او یکی از سه بازیکن برتر جهان است و یکی از بهترین بازیکنان تاریخ. اگر من هم آن بدن را داشتم، پیراهنم را در می آوردم."او در رئال مادرید دوستانی چون کارواخال و خسه دارد و می گوید که "واقعاً گروه خوبی داشتیم" وقتی که به تیم اصلی آمد و "آنها کمک زیادی به او کرده اند". او همچنین اظهار داشت که "دوست ندارد در مورد تیمی که قرار است با آن روبرو شود با کسی صحبت کند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنچلوتی: فردا په په غایب است؛ مورینیو در مادرید انتظار جو خوبی نخواهد داشت؛ نگرانی مردم را درک نمی کنم
عصر امروز، کارلو آنچلوتی، سرمربی تیم رئال مادرید در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار فردا شب مقابل دپورتیوو لاکرونیا شرکت کرد. بعد از دو شکست متوالی در لیگ، شاگردان مربی ایتالیایی باید فردا در ریازور به پیروزی دست پیدا کنند.
بازی کردن در خارج از خانه: "برای ما همیشه بازی کردن در خارج از خانه سخت تر از بازی در برنابئو بوده است. گاهی اوقات ما در سانتیاگو برنابئو مورد انتقاد هواداران خودی قرار می گیریم - همانطور که فصل گذشته این اتفاق افتاد، اما این طبیعی است."
زمین های سخت مثل آنوئتا، ریازور: "ما به بازی کردن در چنین زمین هایی عادت کرده ایم. ما باید پیشرفت کنیم، ما روی این کار می کنیم و در حال پیشرفت هستیم."
پست دفاع راست؛ آیا کارواخال آماده است؟ "من خوش شانس هستم که گزینه های در اختیار دارم چرا که کارواخال بار دیگر در دسترس است - همانطور که آربلوا و ناچو که در مقابل بازل خوب بازی کرد، نیز هستند. اما ما په په را در اختیار نخواهیم داشت، چون در حال ریکاوری از رگ به رگ شدگی است."
جلو آمدن خط دفاعی به منظور پرس، کریستیانو و بیل را خنثی می کند... "فشار آوردن از جلوی زمین خوب است چون اگر با تحت فشار قرار دادن حریف صاحب توپ شوید، به پایان رساندن یک حرکت هجومی آسان تر خواهد بود. چیزی که ما نیاز داریم این است که وقتی در حال دفاع کردن هستیم، توپ را نیمه زمین خودی کنترل کنیم."
ایارامندی باید چه کار کند که در ترکیب قرار بگیرد؟ "من اعتماد زیادی به او دارم و او به مانند فصل گذشته در برخی زمان ها به کمک ما خواهد آمد."
چیچاریتو: "او کار را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد. پست چیچاریتو یک مهاجم نوک است، نه بازیکن کناری؛ ما در این زمینه چیزی را تغییر نخواهیم داد."
کروس و مودریچ بار زیادی را در خط میانی تیم تحمل می کنند و یک راه حل برای آن جست و جو برای جانشین (استفاده از بازیکنان ذخیره) به جای آنها است: "فکر نمی کنم که در حال حاضر زمان مناسبی برای این کار باشد اما ما در حال مطالعه و بررسی هستیم. ما تا 5 اکتبر بازی های زیادی در پیش خواهیم داشت و در برخی زمان ها نیاز به چرخش در خط میانی داریم. ما بازیکنانی چون آلوارو مدران و دیگو یورنته داریم که در طول پیش فصل به طور کامل در اختیار ما بودند اما برای پوشش خط میانی بازیکنانی چون ایارامندی، ایسکو و خدیرا را در پایان مصدومیتش خواهیم داشت. کمی زود است که فکر کردن در مورد بازیکنان جوان را آغاز کنیم."
اظهارات مورینیو در مورد احتمال بازگشت به رئال مادرید: "من چه می توانم بگویم؟ مورینیو مربی فوق العاده ای است که در هر تیمی می تواند مربیگری کند و اگر او نخواهد که به اینجا برگردد، مطمئنم که گزینه های زیادی در پیش روی خود خواهد داشت. فکر نمی کنم که او در اینجا انتظار جو خوبی را داشته باشد و اگر نخواهد که برگردد، قابل درک است."
اظهارات مورینیو در مورد رابطه اش با کریستیانو رونالدو: "من واقعاً نمی دانم که چگونه به این سؤالات پاسخ دهم. من نمی دانم که رابطه شخصی او با کریستیانو چگونه است، و این چیزی نیست که برای جذاب یا نگران کننده باشد - این هیچ ربطی به رئال مادرید ندارد."
واگذار کردن جدول به بارسلونا: "ما در این مورد فکر نمی کنیم؛ تمام دغدغه ما این است که از لحاظ فیزیکی و تاکتیکی پیشرفت کنیم و بهبود یابیم - این تنها چیزی است که در حال حاضر ما را نگران می کند. ما در مقابل بازل عملکرد خوبی ارائه کردیم و حالا زمان نگرانی در مورد اینکه بارسا چه کار می کند، نیست. ما باید آرام باشیم چرا که فصل خیلی طولانی است، و این تنها چیزی است که می دانیم. ما در تمام رقابت ها تا آخرین لحظه خواهیم جنگید. درک نمی کنم که مردم در مورد چه چیزی نگران هستند؛ 4 ماه پیش ما فاتح چمپیونزلیگ شدیم و اکنون نیز می توانیم برای فتح دوباره آن تلاش کنیم."
کاسیاس راه و روش کنار آمدن (برخورد) با سوت های هواداران در برنابئو را فرا گرفته است: "من قبلاً جواب این سؤال را داده ام. من ترجیح می دهم که همه بازی ها را در خانه برگزار کنیم. گاهی اوقات مردم سوت می زنند و در گذشته حق داشتند اما من ترجیح می دهم تا در برنابئو بازی کنیم، چرا که اینجا خانه ماست."
آیا کاسیاس انتخاب اول شماست، چون احساس می کنید که بهتر از کیلور ناواس است؟ "ما خیلی از کیلور ناواس راضی هستیم، او یک دروازه بان با کیفیت است و برای ما یک خرید خوب محسوب می شود؛ اما فردا ایکر بازی خواهد کرد."
کرویف:کروس،بهترین بازیکن جام جهانی بود نه مسی/بارسا بسیار بزرگ تر از بایرن است
از نظر من گواردیولا بزرگتر از مورینیو است. پپ سعی کرد تا برای رساندن تیمش به سطحی بالاتر، فوتبال زیباتر و بهتری را در تیمش اجرا کند.
نشریه بیلد، در اقدامی جالب توجه، یک مصاحبه همزمان با دو اسطوره فوتبال دنیا یعنی بکن بائر و یوهان کرویف ترتیب داد. دو بازیکن افسانه ای که 40 سال پیش در قالب تیم های ملی آلمان و هلند، فینال جام جهانی 1974 آلمان را در مونیخ برگزار کردند. فینالی که در آن، بکن بائر با آلمان 2-1 بر هلند کرویف غلبه کرد و قهرمان جهان شد.
مشروح صحبت های یوهان کرویف را اینجا بخوانید:
بایرن یا بارسلونا؟کدام باشگاه بزرگ تر است؟
در سطح جهانی بارسلونا باشگاه بزرگ تری است.بطور مثال در آمریکای جنوبی لیگ اسپانیا و تیم های اسپانیایی بخصوص بارسلونا، هواداران زیادی دارند و به نسبت بایرن و بوندسلیگا شناخته شده تر هستند. بارسا خیلی بزرگ تر از بایرن است. احتمالا همواره چنین فاصله ای حفظ خواهد شد
کرویف،به عنوان یک مربی، چه چیزهایی در بارسای پپ گواردیولا کشف کردید؟مشخصه های بارز پپ چه بودند؟
فن مربیگری و هوش بالایش.بعد از مربیگری تیم های پایه ای باشگاه، می دانست که چگونه باید به بارسلونا کمک کند.نقطه قوت او توانایی اش در پشت سر گذاشتن روزهای دشوار بود.عملکرد او در بارسا عالی بود و از او یک مربی بزرگ ساخت.او یکی از بهترین مربیان حال حاضر دنیاست
بهتر از مورینیو؟
از نظر من بله.گواردیولا سعی کرد تا برای رساندن تیمش به سطحی بالاتر، فوتبال زیباتر و بهتری را در تیمش اجرا کند.
بایرن به تیکی تاکا نیاز دارد؟
نکته قابل توجه در مورد پپ اینجاست که او هرگز یک سبک بازی را به تیم های تحت رهبریش تحمیل نمی کند.او به همه جزئیات توجه می کند و از بازیکنانش بهترین بازی را می گیرد.
اسپانیا در سال 2010 در حالی قهرمان جهان شد که از 7 بازیکن بارسا در تیم خود بهره می برد و آلمان قهرمان جهان در برزیل هم از 6 یا 7 بازیکن بایرن در ترکیب ثابت خود استفاده می کرد. این مساله قابل توجهی است.
مسی بهترین بازیکن جام جهانی از نگاه فیفا شد. شما موافق این مساله اید؟
خیر. تونی کروس بهترین بازیکن تورنمنت بود
خروج او از بایرن یک اشتباه از سوی مسئولان مونیخی نبود؟
بایرن او را به رئال داد و در عوض آلونسو را از آنها گرفت. ژابی بازیکن بسیار بسیار مهمی برای بایرن است.او تجربه بالایی دارد و می خواهد بار دیگر توانایی های خودش را به دنیا نشان دهد
بایرن با جذب بازیکنان اسپانیایی زیاد،در حال ریسک کردن نیست؟
به نظر من مطرح کردن این سوال چندان صحیح نیست. بایرن بازیکنانی جذب کرده که به عقیده مربیش می توانند به این تیم کمک کنند. مثلا بعد از رفتن کروس چه کسی بهتر از ژابی می توانست جای او را پر کند؟
ژابی آلونسو 8 میلیون یورو قیمت دارد.کرویف و بکن بائر اگر الان بازی می کردند چقدر ارزش داشتند؟
ارزش فرانس غیر قابل گفتن است. او نه تنها یک فوق ستاره که یک مهره بی همتا برای تیم هایش بود. حتی رئال هم نمی توانست او را جذب کند
در مورد استفاده از اسپری داوری چه نظری دارید؟
من یکی از بزرگترین طرفدارانش هستم
(sm120)
مورینیو:در آینده اگر پیشنهادی بدهند؛به رئال برمی گردم/تیم های من هرگز دفاعی نیستند/فابرگاس بزرگترین سورپرایز برای من بود
نه الان، که هیچگاه دوست نداشته ام در مورد مسائل و مشکلات در باشگاه های سابقم صحبت کنم.از من نخواهید که در مورد گذشته با شما صحبت کنم. نه در مورد مسائل مثبتش و نه در مورد مسائل منفیش.
ژوزه مورینیو، مربی حال حاضر چلسی، شب گذشته در یک مصاحبه مفصل با شبکه تلویزیونی "tvi" پرتغال شرکت کرد و در مورد مسائل مختلف به صحبت پرداخت.
شرح کامل این مصاحبه در زیر می آید:
کریستیانو رونالدو
رابطه ای بین من و رونالدو وجود ندارد.او بازیکن رئال مادرید است و من سرمربی چلسی. هیچگاه نمیتوانید ما را در کنار هم پیدا کنید. رابطه ای وجود ندارد ولی تاثیر بازی های او در ذهن من است.
باید به خودم یادآوری کنم که او ماشین گلزنی ای بود که من را به قهرمانی لالیگا، کوپا دل ری و سوپرکاپ رساند.سعی میکنم که بهترین خاطراتم را از رونالدو در ذهنم داشته باشم و برایش آرزوی بهترین ها را مخصوصا در تیم ملی پرتغال و هم در باشگاهش دارم.
رئال مادرید
دوران حضور من در رئال از لحاظ کسب نتیجه موفقیت آمیز بود. من سه جام مهم را با رئال بدست آوردم. لالیگا،کوپا دل ری و سوپرجام اسپانیا. جام هایی که برای باشگاه اهمیت ویژه ای داشتند. از سوی دیگر از من مدام این سوال مطرح می شود که اگر به عقب باز گردم؛ آیا بار دیگر به رئال خواهم رفت؟
باید بگویم که 100 درصد چنین خواهم کرد.رفتن به رئال تجربه گرانبهایی برای من، چه به عنوان یک انسان و چه به عنوان یک مربی بود.نه تنها اگر به گذشته بروم پیشنهاد این تیم را قبول خواهم کرد؛ که در آینده نیز دوست دارم به رئال مادرید برگردم.
اگر به رئال بازگردید؛ همان سیاست های گذشته را تکرار خواهید کرد؟
البته این یک سوال کلی است.به هر جهت من معتقدم اگر یک مربی،به وظایفش به درستی عمل کند و اولین منتقد خودش باشد(همانطور که تیم مربیگری من عمل می کند) می تواند در هر باشگاهی موفق باشد. البته کار در هر باشگاه با دیگر باشگاه ها متفاوت است. نه فقط در رئال که در همه باشگاه ها باید سیاست های خاصی را اعمال کرد.
مشکل با برخی بازیکنان رئال
نه الان، که هیچگاه دوست نداشته ام در مورد مسائل و مشکلات در باشگاه های سابقم صحبت کنم.از من نخواهید که در مورد گذشته با شما صحبت کنم. نه در مورد مسائل مثبتش و نه در مورد مسائل منفیش.
از من نخواهید که وارد جزئیات شوم و در مورد مسائلی که اتفاق افتاده یا نیفتاده اند؛ صحبت کنم. من در شرایطی رئال را ترک کردم که بهترین روابط را با رئیس این باشگاه داشتم.
تصمیمی که گرفتم؛ برای ادامه دوران حرفه ای من، بهترین تصمیم بود.من یک مرد شاد و خوشحال هستم. برای کار کردن و تمرین دادن شاگردانم، بیشترین انگیزه را دارم و مردی نیستم که دوست داشته باشم از گذشته ها صحبت کنم.
لادسیما
من نباید در مورد رئال صحبت کنم.بازیکنان،مدیریت و هواداران رئال باید در این زمینه صحبت کنند.این جامی بود که همه در آنجا منتظرش بودند.
چلسی
این، تنها مقطعی از دوران مربیگری من است که در حال فکر کردن به آینده و اینکه قدم بعدی چه خواهد بود؛ نیستم.در باشگاه های سابق، مدام به آینده فکر می کردم.
به چلسی برگشتم؛ چرا که تیم مورد علاقه ام بود. لندن شهر مورد علاقه من و خانواده ام برای زندگی است.به چلسی برگشتم با این هدف که سال ها اینجا بمانم. باشگاه، اهداف متفاوتی نسبت به گذشته دارد. در مقطع اول حضورم در چلسی(2005) هنوز مساله فیرپلی مالی وجود نداشت.
ایرادات به دفاعی بودن تیم هایتان
آنالیز کردن تیم های من و آمار هایشان، کار ساده ای نیست. برخی مواقع مردم از دیدگاه های نادرستی نسبت به تیم های من قضاوت می کنند.رکورد گلزنی در لالیگا هنوز در اختیار رئال مادرید من است با 120 گل.همچنین، رکورد امتیازگیری در انگلستان هم در اختیار چلسی من است.
شاید بگویید که این قهرمانی با چلسی با نتایج 1-0 یا 2-0 بدست آمده است؛ اما در مورد قهرمانی با رئال در اسپانیا چه می گویید؟ خوب، فکر می کنید هنوز تیم های من دفاعی هستند؟من به این مساله، ابدا معتقد نیستم.
فابرگاس
برای من فابرگاس یک سورپرایز بود. به توانایی های او معتقد بودم؛ اما اعتراف می کنم که هرگز فکر نمی کردم که او بارسا را ترک کرده و به چلسی بیاید.فکر می کردم اگر به انگلستان برگردد؛ راهی آرسنال خواهد شد. آمدن او می تواند به چلسی کمک کند تا بیشتر از گذشته رشد کند. او نقش مهمی در اهداف آینده ما خواهد داشت.
دو فصل بدون جام
دو فصل پیش با رئال به نیمه نهایی لیگ قهرمانان و فینال کوپا دل ری رسیدم.بدشانس بودم که صاحب هیچ جامی نشدم. فصل گذشته نیز چلسی شرایط ویژه ای داشت؛ با این وجود تا آخرین روز ها شانس قهرمانی لیگ برتر بودیم و نهایتا سوم شدیم. دو سال دراماتیک برای من رقم خورد که فکر می کنم مقصر اصلی در ناکامی ها خود من بودم
ارتباط با مربیانی چون گواردیولا و ونگر در نشست مربیان برتر اروپا در سوئیس
با هم صحبت کردیم. هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد و باهم به تبادل عقیده پرداختیم.این نشست بین مربیان بزرگی برگزار می شد. مربیانی که همواره به دنبال یادگیری و افزایش سطح دانش خود هستند.
ژاوی:انریکه مرا یاد گواردیولا می اندازد/ از رفتن فیگو به رئال،تا مدتها شوکه بودم
بازی نکردن مقابل شیلی و هلند برای من ناامیدی محض بود.دل بوسکه از من خواسته بود که پس از یورو 2012، دو سال دیگر نیز برای اسپانیا بازی کنم
بدون شک، ژاوی هرناندس را باید یکی از اسطوره های ماندگار فوتبال اسپانیا و باشگاه بارسلونا بدانیم. کسی که یکی از رهبران موفق ترین نسل تاریخ فوتبال اسپانیا بود.ژاوی که به تازگی از تیم ملی خداحافظی کرده در یک مصاحبه اختصاصی با کانال پلاس شرکت کرد و در مورد گذشته و حال پاسخگوی سوالات خولیو مالدونادو، مجری این برنامه شد.بخش اول این مصاحبه چند روز پیش و قبل از پخش شدن کامل مصاحبه از کانال پلاس در وبسایت as منتشر شد که تقدیم حضور شما شد. بخش دوم این مصاحبه در زیر می آید:
لوئیس انریکه
همان حسی را به او دارم که به پپ گواردیولا در سال 2008 داشتم.سال های خوبی بودند.انریکه هم مثل گواردیولا، یک برنده و یک لیدر متولد شده است
دل بوسکه
بازی نکردن مقابل شیلی برای من ناامیدی محض بود.دل بوسکه از من خواسته بود که پس از یورو 2012، دو سال دیگر نیز برای اسپانیا بازی کنم. اما وقتی در مقابل هلند و شیلی فرصت بازی به من نرسید؛احساس ناامیدی کردم.به همین خاطر از تیم ملی خداحافظی کردم.
تیتو ویلانوا
یک شخصیت فوق العاده. یک مربی همیشه برنده و نزدیک ترین فرد به ما بود. واقعا ارزش های انسانی زیادی به ما آموخت
لوئیس فیگو
وقتی به رئال رفت همه ما شوکه شدیم.به شخصه تا مدتها از این مساله شوکه بودم. او بهترین بازیکن ما بود. انگار الان مسی به رئال مادرید برود.
بانک گردشگری استخدام میکنه (sm120)
چقدر این ادم متواضع اخه (sm10)نقل قول:
دو سال دراماتیک برای من رقم خورد که فکر می کنم مقصر اصلی در ناکامی ها خود من بودم
یه اروپا یه رئال بدهکاره بعد این که چلسی رُ به یه جا رسوند سال اخر بیاد یه اروپا با رئال بگیره بعد بازنشست شه (sm120)
بدهی رئال به 602 میلیون رسید
رئال مادرید به بدهی 602 میلیونی در پایان فصل 14-2013 اعتراف کرده است. با توجه به بدهی به اشخاص حقیقی، بانک ها ، بیت المال، باشگاه های دیگر و … بدهی رئال به 602 میلیون یورو رسیده است. بدهی سال گذشته رئالی ها 541 میلیون یورو بود اما امسال رشد 11.3 درصدی داشته است. فروش هیگوائین و اوزیل در فصل گذشته و دی ماریا در فصل جاری نشان می دهد که باشگاه از نظر مالی چقدر به مشکل خورده است. باشگاه بازیکنانی را که می خرد هم به صورت قسطی می خرد. مثلا 101 میلیون یوروی بیل در شش سال پرداخت می شود. 80 میلیون خامس نیز همین طور. ( شش سال ، سالی 13.3 میلیون).
از این بدهی 602 میلیونی که 75 میلیون آن به بانک هاست، 361 میلیونش کوتاه مدت است و 241 میلیون بلندمدت. این که بدهی کوتاه مدت بیش از بدهی بلندمدت است نشان از یک اوضاع بحرانی دارد. در حال حاضر ضریب درآمد و هزینه رئال منفی است (94- میلیون یرو) این رقم برای باشگاه هایی مثل بایرن و یونایتد مثبت است.
رئال در آمد خوبی دارد، درآمد امسال 550 میلیون یوروست (حرفهای پرز در مورد درآمد 604 میلیونی صحت چندانی ندارد) . در آمد امسال فقط 5 درصد بیشتر بوده است که با توجه به درآمد 60 میلیونی از چمپیونزلیگ رقم بالایی نیست.
تلویزیون کاتالونیا 20 هزار یورو به رئال غرامت می دهد
رئال مادرید پرونده خود در مقابل شبکه سه کاتالونیا را پیروز شد. در این پرونده بارسایی ها ، بازیکنان رئال را به شغال و کفتار تشبیه کرده بودند.
شبکه سه کاتالونیا در کلیپی در روز 13 فوریه 2013 برخی بازیکنان رئال همچون په په را به کفتار تشبیه کرده بود. رئال از این شبکه شکایت کرد و در نهایت آن ها به پرداخت 20 هزار یورو جریمه محکوم شدند. آنها همچنین باید عذرخواهی رسمی خود را در دو روزنامه منتشر کنند.
واران (sm127) تا 2020 در رئال ماندنی شد
رافائل واران مدافع فرانسوی رئال مادرید قرارداد خود را تا 30 ژوئن 2020 تمدید کرد تا خیال باشگاه برای سالهای آینده از یک دفاع مطمئن و آینده دار راحت شود این تمدید در حالی صورت گرفت که مربی چلسی نیز در فصل گذشته تمام تلاش خود را برای متقاعد کردن واران برا ملحق شدن به تیمش انجام داده بود. در بیانیه باشگاه رئال آمده است:” رئال مادرید خبر تمدید قرارداد این بازیکن را تا 30 ژوئن 2020 تائید می کند.”
واران در سال 2011 در سن 18 سالگی به رئال پیوست و در آغاز فصل چهارم خود پنج جام با برئال برده است : 1 لیگ قهرمانان، 1 کوپا دل ری، 1 سوپرجام اسپانیا و حالا در سن 21 سالگی قراردادش را تا 2020 تمدید کرد.
مدافع فرانسوی در روز 21 سپتامبر 2011 اولین بازی رسمی خود را برای رئال مقابل راسینگ سانتاندر انجام داد. از آن زمان 74 بار برای رئال به میدان رفت که 4 گل به ثمر رساند. در فصل اولش در 15 بازی دو گل زد، در فصل دومش در 33 بازی دو گل زد که هر دو مقابل بارسا بود و در فصل سومش علیرغم مصدومیت 23 بازی داشت. این فصل تا کنون 23 بازی انجام داده است.
خیلی نگران بودم بذاره بره... درسته هنوزم نمیشه روی پرز حساب کرد ولی به هر حال یه مقدار خیالم راحت تر شد (sm50)
(sm59)
شنبه 29/06/1393 ساعت : 18:30
هفته 4 لاليگا : لاكرونيا - رئالمادريد
زنده از شبکه ورزش
شنبه 29/06/1393 ساعت : 23:15
هفته 3 سري آ : آث ميلان - يوونتوس
زنده از شبکه ورزش
يکشنبه 30/06/1393 ساعت : 19:30
هفته 5 ليگ برتر انگليس : منچسترسيتي - چلسي
زنده از شبکه ورزش
يکشنبه 30/06/1393 ساعت : 23:30
هفته 4 لاليگا : لوانته - بارسلونا
زنده از شبکه ورزش
چهارشنبه 02/07/1393 ساعت : 11:15
هفته 5 لاليگا : مالاگا - بارسلونا
زنده از شبکه ورزش
کاسیاس، آربلوا، راموس، واران، مارسلو، کروس، مودریچ، خامس، بیل ، رونالدو و بنزما.