دنیای این روزای من هم قد تن پوشم شده
انقدر دورم از تو که دنیا فراموشم شده
دنیای این روزای من درگیر تنهاییم شده
تنها مدارا می کنیم دنیا عجب جایی شده
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دنیای این روزای من هم قد تن پوشم شده
انقدر دورم از تو که دنیا فراموشم شده
دنیای این روزای من درگیر تنهاییم شده
تنها مدارا می کنیم دنیا عجب جایی شده
(sm50)
یه نوستالژی به یاد ماندنی ....
پیشنهاد شدید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم تکلیفمو روشن کنم کل خونه آتیش گرفت
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام غم هاتو به جون میخرم
من از جونمم واسه تو میگذرم عشق من (sm181)
ساکتید ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره زمونه عوض شده ،قدیما به دخترا میگفتن : بفرما تو دم در بده
-____-
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
الان باس بگی :
بفرما تو دم در نده!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازینا برام بخرید
امتحانا تموم شه بریم جیگرکی کلهپاچه بخوریم با آب طالبی
میخرم برات نارنجیشو (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای شهادت امام حسین قیمه میدن برای رحلت امام کباب
لیوان آب رو یهجوری گذاشتم که دستم بخوره بریزه رو لپتاپ بدبخ بشم
بچه خوشگل؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه طوری از همه یاد میکنی مثکه میخوای کجا بری... کرج 2قدم راهِ پسفردا هم نتت وصل میشه میای پیشمون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه حواسم هــ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دخالتای بيجايی كه ما بش ميگيم گوه خوری،
اینا بش ميگن امر به معروف!!!...
بعد من یه فیلم ایرانی دیدم، وسطسکــ.سیهو یارو گف:
سَر رفت سَر رفت!!!...
بعد دُووید زیر گازوُ خاموش کرد باز اومد دراز کشید!!!...
شازده کوچولو رو به پینوکیو کرد و گفت:کــ.سکشتو داستان من چیکار میکنی؟؟؟!!!...(sm2)
اون دختره تیما نوشته بود: انگار تو قفسم،
دلم گرفته از دیدن آدما،
خسته شدم از آدما!
منم زیر پستش نوشتم: شب میام باغ وحش در قفستو باز میکنم برگردی به دامان طبیعت! با اینکه بلاک شدم اما ارزششو داشت...!!!
اون ترانه شهریار قنبری هست که میگه :
آبیه دریا قدغن
شوق تماشا قدغن
عشق دو ماهی قدغن
با هم و تنها قدغن
.
.
.
.
.
.
.
آیت الله مکارم شیرازی فرمودند این آهنگ مورد علاقه بنده است وهرروز بین اذان و اقامه آنرا گوش میکنم و تکرار میکنم
یارو براى بچش لالايى ميگفت:
لالالالا گل پونه،دوووودول خر توى كــ.ونت...
لالالالا گل نرگس،به ناشى كــ.ون نده هرگز...
لالالالا گل لاله،كــ.ون بى مو چه باحاله...
لالالالا گل شيشه،تو كــ.ونت دسته ى تيشه...
خوابيدى بابايى ؟!؟!؟! یا کــ.ونت بذارم
به نظرم یه عده پیدا بشن اسپری و مام نذر کنن دم مترو پخش کنن خیلی بیشتر ثواب میکنن تا جوجهکباب بدن توی محرم !
از عاشخانه های داشم نوید ...
یک وجب جا زیر کولر مال من
هر چی که دارم مال تو ...
2ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ :
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ x ﺭﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﯾﺪ؟
آتی : 23.5
آزاده : 23.5
دخی مینا : 23.54
.
.
ﭘﺴﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ :
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ x ﺭﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﯾﺪ؟
پیمان:574
شیخ: 0.29
رسول :138-
نوید : كدوم x حاجي؟؟؟ مگه ضربدر نبود؟
یادش بخیر کارتون فوتبالیست ها
کاکرو تو دلش میگفت: سوباسا! خوشحالم که باهات مسابقه میدم!
سوبا تو دلش جواب میداد: منم همینطور کاکرو!
این تازه خوبشه
سوباسا تو دلش میگفت: ما باید ببریم!
میزوگی از تو تماشاگرا میگفت: درسته سوباسا :|
باورت میشه همین الان 38 درجه ـس؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانمایی که نگراننپــ.ریودیشونبخوره وسط فصل امتحانات و اعصابشون خراب شه و نتونن بشینن راحت درس بخونن و ممکنه امتحانا رو خراب کنن!!!!
بیان پیش من . حامله اشون کنم با خیال تخت بشینن بدون درد شکم و اعصاب آرام به تحصیلات عالیه اشون برسن
آره ؛ خیلیم سخت و طاقت فرساست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اونوریا که مدام زیر کولر هستن فقط بیرون رفتن عذابه ...
ما رو بگو که تا دو دیقه کولر روشن میکنی پول برق میاد خدا تومان
اینجام دیگه از این خبرا نیست... تک نرخی شده... عَدالت اجرا شد بالاخره!!!نقل قول:
دیشب قبل خواب رفتم حسابمو خالی کردم، 4 تومن گذاشتم واسه شارژ گرفتن...
نصف شب بانک ملی اس داده:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هزار ، طلب ما.....!!!!
امروز کلید چاقویی تو جعبه برق آب شد!!! حیف کاش عکس میگرفتم اعصابمون *** شد فقط میخواستیم درست بشه
تازه ساعت 2 ظهر
تمام سهر گشتم بالاخره یه بنده خدا مغازه ـش باز بود (اینجا ظهر شهر تعطیل میشه بخاطر گرما سگ پر نمیزنه... در عوض شب تا دیر وقت شهر بیدارِ)
خلاصه که با چه فلاکتی تو هوای 48درجه با بابام بستیمش ساعت 5 کارمون تموم شد
تصورشم براتون سخته چی به سرمون اومد
(sm88)
شانسی که آوردیم قرار بود همه چی مجانی هم بشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگه عادم ...
فقط ملت رو مجانی کردن!!!نقل قول:
ای بابا ای بابا ... (sm172)نقل قول:
فردا نمیری مغازه؟
مگه میشه نرم ، کی میخواد بعدا اجاره مخازه رو بده ...نقل قول:
ابرى نيست
بادى نيست
مى نشينم لب حوض
گردش ماهى ها، روشنى، من، گل، آب
پاكى خوشه زيست
مادرم ريحان مي چيند
نان و ريحان و پنير، آسمانى بى ابر، اطلسى هايى تر
رستگارى نزديك
لاى گل هاى حياط
نور در كاسه مس، چه نوازش ها مى ريزد!
نردبان از سر ديوار بلند، صبح را روى زمين مى آرد
پشت لبخندى پنهان هر چيز