نظر محترمانه ای دادی متشکرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر محترمانه ای دادی متشکرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خواننده های داخل ایران فقط و فقط امین حبیبی و علی عبدالمالکی گوش میدمُ بس والسلام (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میلاد من چند روزه می خوام بهت بگم : (sm51)
من تو رو به طرز عجیبی دوست دارم ! جدی می گم ! (sm127)
دور از تمام مسائل ژنسی !
من کوچیکتم (sm46) - جسم ناقصی دارم جان ناقابلی دارم (sm176)نقل قول:
گستردگیِ هوادارای این دوتا خیلی فرق می کنه (sm98) یزدانی هم چیزی جز تکرار نداشته تو این یکی دو سال . فقط شعرای روشن فکری انتخاب کرده و نتونسته روشون ملودی بذاره . کارای زیاید تو دنیا فقط شعرو خوندن بدون ملودی خاصی ولی ایدئولوژی پشتش بوده . این ایدئولوژیش فقط گفتنِ کلماتِ عجیب غریبه . هیچ اتفاقی رو هم نتونسته رقم بزنه با این کاراشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایکل جکسون هم هرنوع سبکی بگی کار کرده ، ولی تمامِ بزرگای موسیقی دنیا هم دوسش داشتن . اگه الان بود شاید با پیت بال هم فیت میداد..ولی با اسلش هم کار کرده .. ربطی نداره حرفت . اینجا ایرانه. یزدانی هم داره پاپ میخونه که بتونه کنسرتاشو پر کنه. راهش همینه نه چیز دیگه
هر چقدر هم که ملودی هاش از نظر یه سریا ضعیف باشه باز با تنظیم های خوب و اجرای خوبش جبران میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میگم دیگه این دوتا اصلا با هم قابل مقایسه نیستن - چاوشی هم اگه میخواست کنسرت بده مجبور بود واسه پر کردن سالن همه مدل آهنگی بخونه
(sm120)
خدایی اجراهاش خیلی باید بهتر باشه (sm98) وکالِ خاطراتِ مبهمو اصلا نمیتونی با این دوتا آلبوم آخر مقایسه کنینقل قول:
تواناییشو داره ولی فقط اداست نه صداسازی
اتفاقا برعکسه ، وقتی کنسرت نمیذاری باید سیاستت جوری باشه که بتونی ایدئولوژیتو ادامه بدی . واسه همین کجایی رو هم میخونی و 50 منیلیون میگیری ، کارت هیت میشه و در نتیجه مردم میان آخرین اتوبوستم لای آهنگات گوش میدن . هوشیاری این
زدی به هدف (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کار کارن رو نمیشه با بقیه مقایسه کرد کارن میتونه از چوب خشک خواننده بسازه - ایمان داشته باش همونایی که کجایی و افسار و دیوونه رو گوش کردن آهنگای آلبوم اصلا براشون قابل قبول نبودنقل قول:
بنظر من چاوشی در ابتدای ورودش به خوانندگی ملودی های قشنگی داشت اما الان ....ضمن اینکه اصلا آهنگساز نیس ولی اصرار به آهنگسازی داره (آهنگساز کسی که درس موسیقی خونده باشه).یکی از بزرگترین اشکالاشم اینه که همش تلخ و سیاه میخونه. اگه اجتماعی بخونه تلخ و سیاه اگه احساسی و عاشقانه بخونه بازم تلخ و سیاه.واسه همینه بعد چنبار گوش دادن خسته میشی(مثلا آهنگ شاید مهستی بنظرم خیلی غمناکه ولی تلخ و سیاه نیست) .ترانه سرای قوی هم نداره .تازه مگه موسیقی ایران چشه که چسبیده به موسیقی راک غربی .اصلا راک به ما چه؟! اگه بخوایم راک گوش بدیم این همه خواننده خارجی.اصلا یکی از دلایل ضعیف شدن آهنگ ها بعد از انقلاب همینه .میشه به شکل ترکی و عربی تنظیم کنی که حداقل به موسیقی ایرانی نزدیک باشه.بنظر من تا الان همون آهنگ های سنتوری بهترین کارهای چاوشی هستن.
میخواد قولت بزنه ببره پشت تالار قول نخور بدبخت (sm2)نقل قول:
آره دیدم الان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی یه زبان جهانی به حساب میاد ایرانی و غیر ایرانی نداره هر کی تو موسیقی دنبال علاقه اش میره یکی میشه امید جهان یکی هم میشه چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط meh13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دوست داری چاوشی درجا بزنه و یک آهنگی که موفق بوده رو هی تکرارش کنه که خوشبختانه چاوشی اهلش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط meh13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چاوشی از البوم پارو به بعد روال نزولی رو سر گرفته
حالا حی خودتونو قانع کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)کردم نشد اخه لامصب چیزی نداره دو تا سیم رشته ای پیچوندن بهم خود کابلم لامصب اینقد کت و کلفته هیچ مرگش نمیشه مطمئنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد نیایم سویت(sm50)
من الان چند بار زنگ زدم شاتل واسه اینکه بگم چرا سرعتم روی 4 مگابیت بسته شده ... بعد بحث نویز و اینا شد گفتن که هر چقدر سرعتت بره بالا نویزت بیشتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ایران اصلا نیست با 16 مگابیت سرعت نویز نداشته باشه ما تا 16 مگ باز میزاریم ولی الان خیلیا خط نمیکشه با همین 16 مشکل پیدا میکنن در طول روز چند بار قطع و وصل میشن زنگ میزنن ما یه خورده سرعت رو میاریم پایین روی 12 مگابیت میبندیم برطرف میشه
الان توام اینجوری فایده نداره که ... زنگ بزن سرعت 1 مگابایت هم خوبه (sm59)
من موشکلم خود نویز نیس موشکل این قط شدنه قبلا نداشتم
شکر میون کلاممون snrشده 13.1 (sm77)(sm2)مث اینکه سیخ کردنا فایده داشته
(sm120)13.4
ایا معجزه ای رخ داده (sm155)
(sm2)13.6
خب مگه نگفتی قبلا هم قطع شده این نشون میده نویز داری اصن یه زنگ بزن به شاتل ببین چی میگه اونجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
11 تا 13 چیزی نیست متغیره ... یادت میاد چند روز پیش اومدی گفتی خطت ریدمان باشه ولی سرعتت 1و 600 باشه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من snrبالا بخاطر این میگم که نویز کم شه قط نشم
سرعتت 2 مگ هم باشه ولی در روز هی قطع و صل بشه به درد نمیخوره (sm70)
برو بکس و گامنو اهنگ دادن (sm2)
ایشالله این مخابرات پدسگ فیبر نوریو بده شاتل موشک وصل میکنم رو خطم
تو این دنیای سیاه و سفید
جز تو کی اشکامو تحمل کرد ... (sm81)
دیدی گفتم برو اونجارو انگشت بکن توش دستکاری کن حل میشه بعد قدر منو ندون (sm2)(sm51)نقل قول:
اگه بده واسه منم فیبر نوری میشه ؟ بعد باید چی کار کنم (sm120)نقل قول:
قبلنم اینکارو کرده بودم الانم کار خاصی نکردم باز دوباره باز کردم بستم (sm2)نقل قول:
داستانش مفصله در این تایم نمیگنجهنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
تا پیمان هست چه غم دارم (sm2)
یه ساعت دیگه چک کن ببین چند شدهنقل قول:
الی راهی هست بشه تو وین 10 آپدیت های یه سری قسمت های ویندوز رو فعال کرد و بقیه رو غیرفعال
اره برو تاپیک لینکایی که گذاشتم ببین یکیش به کارت میادنقل قول:
(sm120) بینیم چجوره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زن هم نداریم با آرمین و پوریا بریم سوویچ وایف (sm81)