دارم میرم مچله بگیرم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم میرم مچله بگیرم ..
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست ِ حق به همراهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کناره ها برو
مادر (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن برا نوروز هنوز نیومده اهنگ ایده آل(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه آخر ِ ساله
بریم سراغ خالتور بازی (sm120)
تو ماهی (sm47)تو ماهی (sm47) دشمن شب ِ سیاهی (sm47) عزیزی آره عزیزی (sm47) چقده اطوار میریزی (sm47)
حالا قر کمر (sm48)(sm2)
(sm59)
زندگی ایده آلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاووشی - تلوزیون (sm25) لااقل سینما یه چیزی (sm178)
side spin (sm1)
ژو ژین xu xin (sm120)
اگه علاقه دارین به پینگ پینگ تا قبل از مرگ حتماً بازیهای اینو ببینین (sm120) ساید اسپین میزنه باقلوای پُر پیچ (sm1)(sm120) راکت رو کلاسیک ( مدادی ) میگیره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها یه سوال دارم با اینکه لامپ 100 اکران شده چرا اهنگ بید بی مجنون پخش نمیشه
سلام .. دوستانِ گرام نیاز مبرم به چیلتر شکون دارم
به خاطر اینکه کل فروش این فیلم بستگی به همین تیتراژ داره !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه این تیتراژ رسمی پخش بشه ، فروش فیلم پایین میاد ! خیلی هم پایین میاد !!!
سلام . حق انتشارش با تهیه کننده های فیلمه . سال آینده همراه با دی وی دی فیلم پخشش میکنن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پرده برداشتن فیلمو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهههههه احمتم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ رو تا یه دقیقه دیگر دریاب (sm120)
یعنی باید تا سال دیگه صبر کنیم
زارت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسما ً ریدم (sm2)
یه ***** شکن خیلی خوب دارم هر کی میخواد ایمیلشو بده براش بفرستم
احسان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موتوشکر (sm10)
من میخوام (sm164)(sm120)نقل قول:
اندروید باشه لطفا ً (sm120)
مفت باشه کوفت باشه (sm2)
مخلصم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ارجینی افتاده به دستمالی محسن یگانه
یک ساله میبینم یگانه پست نزده اولین لایکو ارجینی میزنه
باع طرف خودش ترانه میگه نمیاد از تو بگیره (sm70)
ارادتنقل قول:
سجاد پخش خانگی مونده (sm120)
ریدنم رو پس میگیرم (sm2)(sm2)
برا ویندوزه (sm120)نقل قول:
احسان سرعتش تف نمی ارزه
سجاد تو هم برنامه رو به ایمیلم پرت کن !
Boof3koor@yahoo
آره همراه همون منتشرش میکنن (sm120)نقل قول:
واسه که من خوبه !!(sm77)نقل قول:
هنوز لود نشدنقل قول:
نکنه من دارن چورن دان میکنم سرعتش ریده (sm2)(sm2)نقل قول:
فرستادم ببین اومدهنقل قول:
خجالت بکش (sm120)با این سن و سال باید دنبال دوماد کردن پسرت میبودی (sm2)نقل قول:
آهنگ هنگامه میکس و مستر مشکل نداره آیا ؟!
32 که سنی نیست (sm120) حالا وقت هست واسه بچه (sm120)نقل قول:
واسه بچه وقت هست اما واسه چورن دیگه منقضی شدی (sm2)(sm30)نقل قول:
سجاد این که dropbox هستش
حالا یه چیزی گفتما (sm120) ما رو با منزل در ننداز که کتکه رو میخورم حسابی (sm120)نقل قول:
بی برو یره ! (sm2)منزلِ هوشمند اختیار کردی ؟! (sm30)نقل قول: