از هادی خبری دارین حمید جان؟(sm190)
نمایش نسخه قابل چاپ
از هادی خبری دارین حمید جان؟(sm190)
نه والا
(sm50)
(sm81)
آلبوم قمیشی چرا نیومد ؟
کمتر از 2 ساعت دیگه میاد
ساعت 8:30 میاد همه منتظرن که ببین چکار کرده پسرش علیرضا چند روز دیگه آلبوم میده با هم همکاری کرده بودن که اول باباش آلبوم بده و بعد پسرش (sm98)
شقایق وای شقایق
حالا من موندمو این ویرونه ها (sm172)
والا من الان تازه انلاین شدم خیلی وقته انلاین نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله ی پست دادنو ندارم فعلا احمد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزایی از نزدیک دیدم روح و روانم به هم ریخته . اینجام بیام بعضی از پست ها رو می بینم بدتر کفری میشم
(sm50)
(sm50)
بمیرم برا دل شکستت (sm50)
خوب نبود آلبوم سیاوش قمیشی فقط دوتاش قشنگ بود (sm25)
بمیری برام ایشاللللللللله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی مهدی (sm10)
تو این مدت نیستی کجایی...
نکنه کارمند برازرسی (sm2)
(sm2)
- (sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
علیرضا میونه خوبی با پدر نداره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک 1(sm88)
تحریرای عمو سیاووشی(sm50)
اهنگ قول خیلی خوبه(sm50)
انصافا البوم خوبیه(sm50)
خیلی رو اغراق کرده بودم اما همین که البوم داد خوشحالم(sm50)
داداش من از یه جا دیگه گرفتم زودتر گوش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشته بودن داداش خبر نداری و اینکه کاراش تکراری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از دروغ گفتن بدم میاد لطفا اینو نگو من از سایت موزیک گرفتم زودتر گذاشته بود همون ساعت 8:30 بود گذاشت تا دقایقی دیگر همونو دانلود کردم ساعت 8:31 گذاشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm77)
خره چرا بن میکنی من چیکاره بیدم(sm2)نقل قول:
فاک یو من(sm2)
تا بوده همیشه بوده
این دیوثا کس شعراشو میگن اشترم منو بن میکنه انگار بقیه سکوت کرده بودن(sm2)
خوبه اینو برای روزه مبادا ساخته بودما(sm2)
میثم جان موسیقی سنتی هم علاقه داری؟
پس میثم را عشق است... هم سلیقه ایم داداش(sm70)
میثم جان شاید باور نکنی ولی بعضی روزا صبح درخیال شجریان پلی میشه، ظهر کلاسیکال می بینی بعد از ظهر جایی میرم موسیقی عاشقی!!؟(sm77)
همسایه ها از دستم ذله شدن نه اینکه با صدای بلند گوش میدم، میگن ما فکر میکنیم در وجود تو بقول شما گفتنی در روح پنج شش نفر آدم جاسازی شده هر کدوم از هر دیار!؟(sm128)
(sm30)