موبایل میخوام (sm81)
ایفون ۶ (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
موبایل میخوام (sm81)
ایفون ۶ (sm172)
یدونه انداختم (sm118)
میخرم برات قرمزشونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سیلیکون پاور دارم... پسر عموم توشیبا... دوستم وسترن... وسترن رو که اصلا حرف ـشو نزن (الان الی مخالفت میکنه... میدونم عزیزم هارد اینترنال خودم وسترن ـه اما اکسترنال وسترن خیلی ارزش داره که نکته منفی ـه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajjad_mch [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تویبا هم خوبه از هر نظر فقط ضد آب نیست
از هارد خودم من تعریف نمیکنم خودت برو گواهینامه های silicon power a80 رو بخون... به نظر میاد انگلیسی ـت خوب باشه
Red Lights (2012) (sm127)
وااااااااااااااااااااااقع ا از تماشای این فیلم لـــــــــــــذت بردم... ژانر مورد علاقه ـم (sm118)
خوبه هر جفت عکسا رو هم واسش گذاشتم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم سکانس آخر فیلم ـو ببینم زوانی شدم... از این فیلمایی که در سکانس آخر تمام جبهه گیریات برعکس از آب درمیاد به شـــــــــــدت خوشم میاد (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm2) سیبیل چنگیزی که میگن ایـــــــــنه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینچیزا که گفتی اصلا سر در نمیارم ، ، وسترن فک کنم اکسترنال هست . اکسترنال همون هارد دیسک که نمیشه یا من اشتباه میکنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هارد دیسک میخوام ، بعد اینا که گفت به مک میخوره ؟؟ مک ۲۰۱۰
نظرت در باره ی hard disk SSD sumsung 840 series چیه ؟