نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm10)
دشمنت شرمنده (sm10) این حرفا چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تا یه دقیقه دیگه باید برم ، برا بقیه میگم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جوجه رو هم نميتونم دستم بگيرم (sm74)
(sm120)نقل قول:
مگه دو تا جوجه بزرگ نکردی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)خدایی ؟ بدت میاد یا میترسی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه مارمولک داشتم از این صحراییا ، یه هفت داشتمش بعد یه هفته اومدم برش دارم یَک گازی ازم گرفت که درجا پرتش کردم (sm120)
ولش کردم بیرون (sm70)
نقل قول:
جوجه آدم ترس نداره (sm2)
من برم (sm172)
اس اس دی اکسترنال 1ترا فقط ترنسند پیدا کردم تا حالا...نقل قول:
اینو ببین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
232 دلار (sm77)
نقل قول:
از يه سرياشون ميترسم از يه سريا چندشم ميشه
ياد يه خاطره افتادم (sm30)