(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
خب دیوث من با این کرک کردم الان هم اکتیو هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرک های دیگه هم بود ولی گفتم یه بار هم از این استفاده کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما(sm50)
(sm2)
پُست شادمهر منو چرا پاک میکنی ؟ ینی هر کی کنایه بزنه نباید جواب بشنوه
مثه خودش جواب بدم ؟ هر حرفی من بزنم توهینه ؟ بهشون هم گفتم با تاپیک شادمهر کاری ندارم اونجا هم گفتم که امیر ببین من کاری با اینا ندارم ! نگفتم ؟! باز میاد توهین میکنه . ینی من فرق توهین با کنایه رو نمیدونم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم دندون به جیگر میزاشتن تا الان شات رو میزاشتم . به خدا میخواستم با تگ موزیک باران بزنم ولی این آدما ارزشش رو ندارن
آلبوم امید راسته میگن 6 تاش فقط جدیده ؟؟؟
من نمودم ؟ کجا نمودم ؟ من پیرمرد با کسی کار ندارم ، اینا هی گیر میدن و باید جوابشونو بدی چون فک میکنن زرنگن . یه عده هم جاهای دیگه حرفایی زدن ... بیخیال ولی حالا که اینطوری شد من تا آخرش هستم خیال همه راحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
Alireza Ghrobani - Tehran (sm50)