قبل ظهر اکبر و از کجا پیدا کنم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا یکی دو روز جا هست غصه برگشتنو نخور(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
قبل ظهر اکبر و از کجا پیدا کنم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا یکی دو روز جا هست غصه برگشتنو نخور(sm70)
پ اس دوست دخترت چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه رفیق داشتم این داداشش سه سال ازش بزرگتر بود هر سال کنکور میداد سال ما هم با داشش اومد 1 ساعت نشد دیدم بلند شد گفتم کجا؟؟ گفت مخم داغ کرد دیگه بسه واسه امسال (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)به تخمم پسورد موری دستمه با اون میایم ببینم تخم داری اونو دیلت کنی ؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميخوام يكي دو تا كلاس برم اگه صب نباشن حتما!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرا پاشو بیا شارزم برات میگیرم (sm59)نقل قول:
یکی بغل من بود انگار اومده بود 13 به در (sm120)4-5 تا ابمیوه 3-4 تا کیک ،بیسکوییت ،اب معدنی خلاصه با امکانات کامل اومده بود(sm120)نقل قول:
(sm120)یوگا و شنا برو واسه روحیت خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی با خطوط قرمز امیر (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همجنسبازم (sm120)نقل قول: