نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي داداش گلم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي داداش گلم
ادب کردن این جماعت رئالی کار سختیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از شروع جام نگران بودم که یکی از دو تا تیمی که طرفدارشون هستم چون تو یه گروه هستن شاید حذف بشن ---
نگو که هر دو تا حذف شدن --- (sm26)----
تیمه این پسره ی نکبت و دغل باز --- سوارز --- با اخلاق حیوان صفتش --- اومد بالا ---
مرحله ی بعد هم جلوشون یا کلمبیاست یا ساحل عاج ---
ظاهرا باید تا مراحل پایانی قیافشو تحمل کنیم ---
میخوایم بفرستیمش برات خواستگاری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایتالیا و اسپانیا و انگلیس حذف شدن یه دفعه بگید می خواید ایرانُ قهرمان کنید دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حضور من ديگه حرف بد موقوف زشته دهه (sm25)
ظریف و کلفت فرقی نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروصف صحبت های دیبشبت :چون دلبوسکه با تیم کهکشانی یو سی ال گرفته و اون همه فوق العاده بازی میکرد بعد میگی چون رئال کهکشانی بود نتیجه گرفت ؟(sm120)
پس چرا پیگرینی و مورینیو که تیمش کهکشانی تر بود نتیجه نگرفت ؟(sm120)
دوست ندارم باهات در این مورد بحث کنم ولی کاش حداقل این حرفو نمیزدی (sm120)
(sm30)نقل قول:
محرومش میکنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این پسرات بپرس اگه جنگ بشه جراتشو دارن بیان جبههنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]