که دیوانه دگر بار ز زنچیر رهیدست(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
که دیوانه دگر بار ز زنچیر رهیدست(sm50)
ترن آف شد
ترن آف شد (sm1)
آلبوم علی امینیان یک شنبه
(sm132)فردا چطوره یا دوازده امشب
تا سر نرفته بر سر مهر و وفای تو
حلق من است و حلقهٔ زلف دوتای تو
گر من میان اهل محبت نبودمی
کس را نبود طاقت جور و جفای تو
دامن کشان گذر ننمودی به خاک من
تا جان نازنین ننمودم فدای تو
گر سایه به سرم فکند شاه باز بخت
دوری نمیکند سرم از خاک پای تو
دانی که در شریعت ما کیست کشتنی
بیگانهای که هیچ نگشت آشنای تو
تو خود چه گلشنی که هوای خوش بهشت
بیرون نمیبرد ز سر ما هوای تو
زاهد به یاد کوثر و صوفی به فکر می
ما و تصور لب مستی فزای تو
آگاهیش ز راحت عشاق خسته نیست
هر کاو نشد نشانهٔ تیر بلای تو
برگشته بخت آن که به خونش نیفکند
مژگان چشم ساحر مردم ربای تو
یارب چه مظهری که فروغی ز هر طرف
بگشاده چشم جان به امید لقای تو
نتیجه نهایی
پديده 1 - 2 پيکان
(sm2)
(sm118)
باید تاپیک البوم علی امینیانو بزنم(sm29)
فریدون تاپیک داره(sm29)
تهدید کنی یوزرت پاک میشه(sm120)
(sm137)قله مرغی باخت کجان اونایی که اول فصل گوز گوز میکردن (sm2)
(sm120)
آخرش مهم(sm2)
بن بست علی اصغری(sm25)
بنده ی پیر خراباتم که لطفش دائم است
ور نه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست (sm50)
عنوان تاپیک رو بزن بعد محرم و صفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار هم من تاپیک زدم رید خواجه (sm3)
(sm19)ایمانی بچه خوشگل ذوب اهن استایلش مث هررا منچستره (sm120)
پرسی که ذوب آهن نیمه اول کرد فراتر از فوتبال ایران بود
اما نیمه دوم از نظر بدنی کم آوردن
(sm137)(sm137)(sm137)
خواجه میفته وسطای سال بعد
دو آلبوم قبلیش هم همینجوری شد
(sm120)
کریم شیره ای گفته بود ذوب آهن بهترین فوتبال رو تو ایران بازی میکنه ما باور نکردیم
من که فکر کردم باز چیزی قاطی شیره کرده بوده(sm120)
امیر اول فصل
این تیم سه هفته مونده به پایان جام قهرمانه (sm2)(sm2)
جام میخوای؟ (sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرات کارشناسی جناب آقای محرم/ملقب به صفر!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) کنفرانس خبری کله مرغی باخت رو میندازه گردن فردوسی پور(sm2)(sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر با کیفیت فریدون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روزیه اون چیزه رفته پی کارش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میاد میگه ما موقعیت های زیادی داشتیم ..منصافانه ترین نتیجه 4-1 به نفع مابود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منحرفش کردی سمت خواجه امیری!(sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد دهن لق و امیر فرار کردن (sm2)کجان کیسه کشا که شاخ و شونه میکشیدن ؟(sm2)
(sm59)
این خواجه مافیا نتونسته مجوز بگیره عجیبهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm77)(sm77)
بیچاره ها هفته بعد که سپاهان دوباره شما رو برگردوند به جایگا ه اصلیتون باز دیدن دارین(sm2)
بازی قبلی که سر ویسی و استقلال خوزستانو بریدیدن ولی باز رو دارین(sm2)
چیزتُ دست کم گرفتی(sm59)نقل قول: