(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای غلامعلی رو خیلی دوس دارم، خیلی درست و تکنیکی میخونه.یادمه توی برنامه چهلتیکه شبکه نسیم اومده بود اونجام زنده خوند عین استودیویی (sm77). امیدوارم بیشتر با آدمای بزرگ موسیقی کار کنه
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی پازل بند از اینا بهتر آهنگ میسازه اگه شادمهر باهاشون کار کنه
ای بابا شما چرا حرف منو متوجه نمیشید. من اصلا راجب کیفیت این آهنگ حرفی نزدم. گفتم خودشون خواستن کار بره تو حاشیه تا بتونه از برنامهای که پیش رو داره به نحو احسن استفاده کنه تو همین سه روز ۲۰۰هزارتا فالوورش اضافه شد. بازی دیگه عوض شده کنسرتها تعطیل شده و آدمی مثل شادمهر که شماره یک موسیقی هست انتظار داره خیلی بیشتر از اینا درآمد داشته باشه منظورم این بود.نقل قول:
در عرض سه روز این آهنگ داره پر دانلودترین آهنگ ماه میشه! یه خواننده دیگه چی میخواد از یه آهنگ. بازم میگم کاری به کیفیت کار ندارم ولی چیزی که مشخصه شادمهر معیاراش عوض شده دیگه دنبال موسیقی نیست فقط میخواد کاراش مردمی و شنیده بشه این دیگه مشکل من نیست
آهنگ ستاره شادمهرو پلی کردم
باورم نمیشه که شادمهر خونده این اهنگو
بهتره دیگه حرفی نزنیم تمام این شاهکارهایی که تا حالا ازش شنیدیم میرن زیر سایه ی آهنگی که لایک بیشتری میگیره و فالور جمع میکنه ... یه زمانی استفاده از ترانه و ملودی و تنظیم قوی ملاک استقبال مردمی بود الان به حاشیه بردن آهنگ به لطف ریحانه پارسا ... اینطور که بوش میاد تازه باید ممنونش هم باشیم که نمیذاره خانواده ی عقیلی گرسنگی بکشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار غرور من شکست (sm50)
یعنی خودش بسازه کسی گوش نمیده؟ خب اهنگ این یارو اسمش چی بود نسکافه بود چی بود هم کلی دانلود شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معیارو بد چیزی گذاشتی و چشمتو به واقعیت ها بستی
امشب انگار
خون تازهای
توو رگهای منه...
سایه طعنه میزنه تنها رفیق تو منم
خیلی دوست دارم یبار ببینمش
این اهنگ رو براش پلی کنم
ببینم روش میشه این اهنگ رو تا ته گوش کنه؟
خودش خجالت نمیکشه از اون به این رسیده؟ :)))
دقیقا اینایی که گفتی شامل شادمهر میشه نه من اونه که به این نتایج رسیده در نتیجه این راهو انتخاب کرده حالا درست یا غلطنقل قول:
حرکت خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان گلم، اینجا نباید به هم توهین کنید که
بخاطر دیگران ؟؟؟؟ بی خیال بابا
میگذرد
نکنه یادت بره مال کدوم قبیله ایی
تو هنوزم راز جاده های صبح میدونی
(sm74)
من دیوونه این اهنگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بهت شادمهر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون لحظه اول که شبکه رو عوض میکنی انگار دیر میان بعدش دیگه مشکلی ندارن ولی شبکه سه رو نمیگیره
منم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگه(sm127)
دیشب مدام گوش میکردمش
دوستانی که آهنگ جدید رو دوست ندارن حتما اینو دوست خواهند داشت.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کامنتی که قراره زیر پست جدید شادمهر بذاریم آماده شده و با خوندن نظرات شما سعی کردیم پیش بریم ولی فعلا منتشر نمیکنیم تا شادمهر پست جدید منتشر کنه و ما کامنت در کانال و پیج های طرفداری منتشر میکنیم تا همه بصورت متحد زیر پست جدیدی که شادمهر میذاره کامنت و بذاریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واکنش نیلوفر لاریپور
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان عصبیه! تو کامنتا چه باهاش موافق باشن چه مخالف کلا یه حالت عصبی جواب میده (sm120)
اینو کی گفته؟ خودت آماده کردی یعنی؟نقل قول:
shadmehrliveنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوبی کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهم باید دست به دست اونا بدیم
من ادمین یکی از پیج های شادمهری رو میشناسم
وقتشو بگید به اون بگم اطلاع رسانی کنه به مخاطباش
سلام
نمیخوام موج منفی وارد کنم... ولی چند سال قبل هم این کار انجام شد
اگه دوستان فرامرز رو بشناسن (Matbox) این کار رو انجام دادیم با بقیه بچه ها
درخواست به بهداد داده شد... ولی خب نتیجه مطلوبی حاصل نشد
نمیدونم واقعا... چیزی که میدونم از قبل تا به حالا... شادمهر به راحتی آدم ها را جایگزین میکنه... نمیدونم ولی چی تو بهداد کاموری دیده که عوضش نمیکنه
شاید چون بهداد بله قربان گوی محض باشه شاید... شاید چون واقعا واسه شادمهر زحمت میکشه... و هزاران شاید دیگه
در هر صورت امیدوارم این بار اعتراض ها به حضور پارسا تو کلیپ نباشه و اعتراض ها به سبک و شیوه آهنگ های ضعیف شادمهر باشه
امیدوارم و از صمیم قلب می خوام شادمهر راهش رو عوض کنه
نمیگم برگرده به قبل ولی لااقل از هنر خودش استفاده کنه و اگه از آهنگ ساز و تنظیم کننده ی دیگه ای استفاده میکنه ، اون شخص، شخص قابلی باشه و حرفی واسه گفتن داشته باشه( هستن کسایی که در این آشفته بازار مسخره مارکت ایرانی هنوز هم پایبند به اصول خودشون هستن )
امیدوارم ، امیدوارم ، امیدوارم ...
دوستان ما اگه بخوایم انتقاد کنیم باید فقط در مورد موزیک شادمهر انتقاد کنیم
انتقاد به ریحانه پارسا کار درستی نیست و باعث میشه که شادمهر بدتر هم بشه و یه جورایی سر لج بزاره
فقط و فقط باید از آثاری که داره این اواخر پخش میکنه انتقاد کنیم که متاسفانه ارزش هنری خیلی پائینی داره
نسبت به کارهای قبلیش
به نظر من تو اینستا نیلوفر لاری پور خیلی انتقاد خوب و معدبانه ایی کرده و اینجور انتقاد ها ممکنه جواب بده
اگه همگانی باشه صد درصد جواب میده
فرامرز رو میشناسم از بچه های قدیمی نسل شادمهر بود و جزو اولین کسایی که بود که همون زمانی که شادمهر خودش کارهاشو میساخت هم انتقاد میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هم جزو بچه های نسل شادمهر بودی ؟
منم موافقم. استفاده از ریحانه پارسا توی تیزر به خودش مربوطه و به نظر من از اول هم چیز خاص و مهمی نبود...نقل قول:
فرامرز کلا آدم منتقدی بود ، حتی این اواخر فروم نسل شادمهر هم به امیر فرشباف و بهنام دهقان انتقاد داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از زمان شادمهر فنز بودم، امیر چهره سا نازنین که سرش سلامت باشه همیشه،
البته این یه فکر خوب هست که با آدمی این کار انجام شه که قبلا سابقه همکاری با شادمهر داشته، مثل خانم لاری پور، جواد شریف پور عزیز و خیلی های دیگهنقل قول:
از اونا مایه نزارید بهتره چون باعث میشه شادمهر دیگه هیچ وقت سمتشون نرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چند الانم نمیره ولی خب
فرامرز یکم سلیقه ش خاص بود البته، اگه اشتباه نکنم از "گمت کردم" ناراضی بود و از "حس خوبیه" راضینقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادتون نره که جنبش ها و تغییرات از موزیک باران شروع شد
با اینکه رفیقشون هم بود، بنش کردن :))نقل قول:
من که پیام دادم بهش خودشم دوست داره که برگرده شادمهر به قبلشنقل قول:
ولی نمیدونم قبول کنه که از اینستاش این پیام رو بفرسته
ولی اگه ادمین پیج های شادمهری کسی میشناسه لطفا معرفی کنید که
باهم یه پست منتشر کنن که شاید دیده بشه
به نظر من طرفدارای واقعی شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های همین تاپیک هستن
همشون
وای خدا ترکیدم از خنده (sm30)
یعنی دهنشون سرویس