(sm88)(sm77)(sm88)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm88)(sm77)(sm88)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که مشخصات ـش ـه... مدل که من میگم اخه ابعاد فیزیکی هاردا فرق میکنه باس دقیـــــــــقا مدل هارد خودتو پیدا کنی خیلی سخته از فکر اینترنال بیا بیرون خود من دنبالش بودم به نتیجه نرسیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر 2 سالش بود باباش براش جوجه خريد 2 تا تا آوردن خونه داد من در اومد كه كي ميخواد به اين برسه آب و غذا بده خلاصه قرار شد صبح قبل رفتن آب و دونشون رو بذاره تا بعدازظهر كه مياد اينا رو از جعبه در بياره فردا صبحش من شنيدم صدا خيلي نزديك منه بلند شدم در اتاق باز كردم ديدم واي جفتشون از جعبه اومدن بيرون كلي هم كثيف كاري كردن ديدم تا بعد از ظهر ديگه براي من زندگي نميذارن پسرُ صداش كردم گفتم مياي بازي كنيم ؟ اين طفليم با ذوق گفت آره كوچيكم بود نميتونست خودش بگيردشون خلاصه دست پسرمو از مچ گرفتم با دستاي اون جوجه ها رو گرفتم انداختم تو جعبه (sm30)
خوب چجوری دقیق بگم ؟ از کجا باید بگم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته از چه لحاظ یعنی پیدا نمیشه ؟
سانتافه میرونی دیگه سمت ما نمیای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
كجا بايد ميديدم خب عجبا تهران سنجاب داره؟(sm39)
(sm2)نقل قول:
در این حد ؟؟(sm2)
اوه بوی (sm54) نمیشه آپدیت کنی؟ (sm120)نقل قول:
تهران به غیر از دریا همه چی داره